net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μαγικές διαδρομές, σκληροτράχηλα οπίσθια. Το πιο χορταστικό οδοιπορικό αντοχής, το θρυλικό 36ωρο σβήνει αισίως τα 16α κεράκια του.

16o 36ωρο οδοιπορικό αντοχής Moto Guzzi

Το γνωστό ετήσιο οδοιπορικό αντοχής της ελληνικής λέσχης Moto Guzzi έκλεισε τις 15 διοργανώσεις, και φέτος προχωράει ακάθεκτο για την 16η.

 
Το φετινό 36ωρο είναι προγραμματισμένο για το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαίου.

Η εκκίνηση θα γίνει το πρωί της 18 Μαίου από το Terra Verde στην Αθήνα. Η λήξη του θα γίνει στην «ευρύτερη» Αθήνα την επόμενη 19/5 το βράδυ. Οι εκτός Αττικής φίλοι ας μείνουν συντονισμένοι, για πρόταση δωρεάν διανυκτέρευσης στην Αθήνα το βράδυ της Παρασκευής 17 Μαίου.

Για τη διαδρομή οι συμμετέχοντες… «θα πάρουν τα βουνά»! Πολλά βουνά, αλλά για να πάρουν και ανάσα -οπτικά- θα διανυκτερεύσουν στην Πρέβεζα.

Για γενικές πληροφορίες είτε περνάτε από τη λέσχη Moto Guzzi (Πραβίου 21 & Μεγάλου Βασιλείου, 3ος όροφος, Ρουφ, Αθήνα) κάθε Δευτέρα (και Τετάρτες την εποχή του 36ωρου) μετά τις 21:00, είτε απευθύνεστε στον Τάσο ([email protected], 6972894421). Στις αμέσως προσεχείς ημέρες αιτήσεις συμμετοχής που συμπληρώνονται ιδιοχείρως θα βρείτε στη Λέσχη είτε στο site της λέσχης.

Από 1/4 έως και 17/4 θα γίνονται δεκτές οι δηλώσεις συμμετοχής στη Λέσχη, Δευτέρες και Τετάρτες. Η λέσχη δεν θα μπορέσει να δεχτεί αιτήσεις τηλεφωνικά, καθώς με τόσα άτομα είναι πιθανό να γίνει κάποιο λάθος. Ταυτόχρονα με την αίτηση πρέπει οι συμμετέχοντες να τακτοποιούν και το οικονομικό κομμάτι της συμμετοχής. Κρατήσεις θέσεων μόνο με προκαταβολή δεν γίνονται.

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, η Τετάρτη 17/4 είναι η τελευταία ημερομηνία συμμετοχών (εκτός εάν φτάσουν οι συμμετοχές νωρίτερα το όριο που έχει τεθεί ).

Για τους εκτός Αττικής θα δοθούν, όπως πάντα, σύντομα αναλυτικές οδηγίες στο site και το forum της Λέσχης.

Για να ψηθείτε, δείτε σε αυτό το βίντεο πλάνα από ελικόπτερο, από το 15ο οδοιπορικό!

Και ΕΔΩ δείτε ένα βίντεο με τα πρόσωπα του 15ου 36ωρου.

 

MOTO GUZZI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ