net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο τεράστιος χώρος κάτω από τη σέλα του Atlantic θα φιλοξενήσει ένα full face κι ένα jet κράνος, ενώ υπάρχει και ντουλαπάκι στην ποδιά.

Aprilia Atlantic 300S: Πλούσιο σε χώρους

Τιμή: 3.970 ευρώ

Το Aprilia Atlantic 300 έχει μια δύσκολη αποστολή: να σηκώσει το διόλου αμελητέο βάρος της καθημερινής μετακίνησης. Κάτω από τη σέλα, άλλωστε, κρύβεται πλούσιος αποθηκευτικός χώρος. Εκεί θα φιλοξενηθεί με άνεση ένα full face κράνος, καθώς και ένα jet. Λοιπά μικροπράγματα θα φιλοξενηθούν στο ντουλαπάκι της ποδιάς, το οποίο είναι αρκετά βαθύ, ενώ ο γάντζος μπορεί να μεταφέρει μια τσάντα μεγάλων διαστάσεων.

Στο δρόμο, παρά τον όγκο, τους μικρούς τροχούς και τις μαλακές αναρτήσεις, το Atlantic δε θα διαμαρτυρηθεί κάτω από πίεση. Το όριο της κλίσης στη στροφή θα αργήσει να έρθει και θα σε εκπλήξει ευχάριστα, αν έχεις στο νου σου τα όρια της κατηγορίας. Βέβαια, δεν πρόκειται να ξύσει το σταντ του στην άσφαλτο, αλλά θα παραμείνει σταθερό υπό μεγάλη κλίση. Οι σβέλτοι ρυθμοί που ευνοεί το ζύγισμα (και ο κινητήρας – μην ξεχνιόμαστε) του Atlantic υποστηρίζονται, τέλος, και από τα πολύ καλά φρένα του, τα οποία είναι συνδυασμένα.

Κινητήρας: 4Τ, 1Κ, Υ/Ψ
Χωρητικότητα (κ.εκ.): 278,3
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.): 22,4/7.500
Ροπή (kgm/σ.α.λ.): 2,4/5.750
Βάρος (κιλά): Δ.Α.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ