net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οι εξελίξεις στη φημολογούμενη πώληση της Husqvarna είναι ραγδαίες, αλλά αύριο θα λυθούν πιθανότατα όλες μας οι απορίες.

Νέες εξελίξεις για την πώληση της Husqvarna

Οι φήμες που απλώθηκαν χθες στο διαδίκτυο, σχετικά με τη συμφωνία της BMW με την ΚΤΜ και την πώληση της Husqvarna στην τελευταία συνεχίζουν, με νέες και άκρως ενδιαφέρουσες εξελίξεις.

 

Σας αναφέραμε χθες τις φήμες που ήθελαν τη βαυαρική εταιρεία να πουλάει την – υπό την ιδιοκτησία της – Husqvarna στην ΚΤΜ. Ακόμη μέχρι σήμερα δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα από τις εμπλεκόμενες εταιρείες, ωστόσο, στο παιχνίδι των φημών προστέθηκαν νέες εξελίξεις.

Σύμφωνα με το Omnimoto, η πώληση είναι γεγονός και η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει αύριο, Παρασκευή. Το ολλανδικό NieuwsMotor, από την άλλη, επιβεβαιώνει την πώληση επίσης, αλλά με μια μικρή διαφορά, σε σχέση με όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα: τη Husqvarna δεν αγοράζει η ΚΤΜ, ούτε καν η Cross Industries AG (ιδιοκτήτρια της ΚΤΜ), αλλά ο CEO της εταιρείας, ο Stefan Pierer!

Αν κάτι τέτοιο αληθεύει, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο ενδιαφέροντα και τα ερωτήματα περισσότερα: θα παραιτηθεί από τη θέση του στην ΚΤΜ ο Pierer; Και πιο ακριβώς θα είναι το νέο καθεστώς της Husqvarna; Αν όλα τα παραπάνω αληθεύουν, πιθανότατα αύριο θα έχουμε όλες τις απαντήσεις.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ