net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Kawasaki: Kaze η επιστροφή, νέο Athlete 125
Διαβάστηκε από 58314 αναγνώστεςΗμερομηνία δημοσίευσης: 30/1/2013
Δύο νέα παπιά παρουσίασε η Kawasaki τα οποία βρίσκονται ήδη στη χώρα μας. Το όνομα Kaze επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ, ενώ η γκάμα της ιαπωνικής εταιρίας εμπλουτίζεται και με το σπορ Athlete 125.

Kaze 115R και S

Παπί με το όνομα Kaze είχαμε χρόνια να δούμε στην ελληνική αγορά με το τελευταίο μοντέλο να αποτελεί ένα από τα αγαπημένα της κατηγορίας για το δίτροχο κοινό της χώρας μας. Τώρα το μοντέλο της ιαπωνικής εταιρίας επιστρέφει δυναμικά πλήρως ανανεωμένο με μοντέρνα εμφάνιση και εκ πρώτης όψεως όλα τα θετικά χαρακτηριστικά της κατηγορίας του. 

Ο τετράχρονος κινητήρας των 112 κ.εκ. (διαστάσεις κυλίνδρου 53x50,6 χλστ.) φέρει έναν εκκεντροφόρο επικεφαλής, δύο βαλβίδες στον κύλινδρο και η τροφοδοσία του πραγματοποιείται από ένα καρμπυρατέρ της Keihin, ενώ το ημιαυτόματο κιβώτιο είναι τεσσάρων σχέσεων.

Η ισχύς του ανέρχεται στους 8,3 ίππους και η ροπή στα 0,85 kgm στις 8.000 και 6.500 σ.α.λ. αντίστοιχα. Το ρεζερβουάρ του είναι χωρητικότητας 4,4 λίτρων και το βάρος του δεν ξεπερνά τα 104 κιλά. Το νέο Kaze 115 θα είναι διαθέσιμο από την ελληνική αντιπροσωπεία σε δύο εκδόσεις S και R. Οι διαφορές μεταξύ τους εντοπίζονται στα πιο σπορ γραφικά της έκδοσης R αλλά και στις χυτές ζάντες αλουμινίου. Στις έκδοση S οι ζάντες είναι οι κλασικές ακτινωτές με ατσάλινο στεφάνι.

Athlete 125 

To Athlete είναι ένα μικρό…υβρίδιο τόσο αισθητικά όσο και στα τεχνικά του χαρακτηριστικά συνδυάζοντας τις μοτοσικλέτες με τα παπιά. Το ρεζερβουάρ του βρίσκεται στην κλασική θέση για μοτοσικλέτα, το αμορτισέρ είναι μονό και κεντρικά τοποθετημένο, το ατσάλινο ψαλίδι φέρει και ενισχυτική γέφυρα ενώ το πιρούνι φέρει πλάκα και στο πάνω μέρος. Οι σπορ ανησυχίες του Athlete τονίζονται και από το τιμόνι του, ένα ζευγάρι ψηλά κλιπόν.

Όσο αφορά στα τεχνικά του χαρακτηριστικά το Athlete κινείται σαφώς στο χώρο των παπιών με τον κινητήρα των 124,6 κ.εκ. να φέρει έναν εκκεντροφόρο επικεφαλής και δύο βαλβίδες στον κύλινδρο, με την ισχύ να μεταφέρεται στον πίσω τροχό μέσω ημιαυτόματου κιβωτίου τεσσάρων σχέσεων. Η τροφοδοσία πραγματοποιείται και εδώ μέσω του ίδιου, με του Kaze 115, καρμπυρατέρ 18 χλστ. της Keihin. Στη περίπτωση του Athlete η ισχύς ανέρχεται στου 9,9 ίππους και η ροπή στα 0,9 kgm στις 8.000 και 6.000 σ.α.λ. αντίστοιχα. Τέλος το βάρος του είναι επίσης 104 κιλά.

Τα δύο μοντέλα μπορείτε να τα δείτε από κοντά στην έκθεση της TEOMOTO A.E., στη Λ. Κηφισού 29 στο Αιγάλεω. 



Τα "ψαχτήρια" του Mototriti.gr
(Όλες οι πληροφορίες, για κάθε μοντέλο που σας ενδιαφέρει)


 

Tags: EICMA 2018 | EICMA 2018 ATHLETE | EICMA 2018 Kaze 115R | ??????????

περισσότερα νέα & άρθρα »
KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
2 νέα retro διδυμάκια από την Kawasaki | ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Νέο κατάστημα Kawasaki από τη Moto Βύνιος | ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Ειδική έκπτωση για τα μοντέλα Versys 1000 S & SE MY2023 | ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Η KSR Hellas συμμετέχει στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας Moto Expo 2024 | ΕΛΛΑΔΑ
Ψηφίστε και κερδίστε 3 Service Kawasaki | ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ
Με έκπτωση 500 ευρώ το Kawasaki Versys 650 MY23 | ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Νέες Retro μοτοσυκλέτες στα 125 & 250cc από την αγγλική Mutt | ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Νέο 650cc Bobber με 240 λάστιχο πίσω από την Κίνα | ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Νέα 450 Rally Replica από την ΚΤΜ | ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
EFUN Pusa - Test | ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ