Οι φήμες αυτές ξεκίνησαν από τη βρετανική MCN, η οποία υποστηρίζει πως πηγές από υψηλές θέσεις της αγοράς της επιβεβαίωσαν το συγκεκριμένο σενάριο. Η εφημερίδα, μάλιστα, υποστηρίζει πως η συμφωνία έχει ήδη κλείσει και πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση!
Θυμίζουμε πως η BMW αγόρασε το 2008 την Husqvarna από την MV Agusta και από τότε οι δύο εταιρείες έχουν ανταλλάξει ουκ ολίγες φορές τεχνολογίες (πρόσφατο παράδειγμα ο κινητήρας του F 800 GS που τροποποιήθηκε για να χρησιμοποιηθεί στα Nuda). Τον καιρό που βρισκόταν στα χέρια των Βαυαρών, η Husqvarna ανανέωσε την ασφάλτινη και χωμάτινη γκάμα της, το αγωνιστικό της τμήμα, καθώς και αυτό της έρευνας και ανάπτυξης.
Σύμφωνα με τις εν λόγω φήμες, όμως, η BMW βρίσκεται ήδη στο τελικό στάδιο της πώλησης. Ο αγοραστής είναι η KTM, η οποία ανήκει σε μεγάλο ποσοστό στον ινδικό κολοσσό Bajaj. Και, σύμφωνα με την πηγή που ξεκίνησε το θέμα, «δεν είναι σίγουρο αν έχει κλείσει ακόμη η συμφωνία, αλλά βρίσκεται ήδη στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων».
Φυσικά, είναι δύσκολο να επιβεβαιώσουμε την εγκυρότητα όλων των παραπάνω. Η BMW είναι γνωστή για τη σιωπή της, όταν μια εξέλιξη δεν έχει οριστικοποιηθεί επίσημα, ενώ και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι (Husqvarna και KTM) δεν έχουν δηλώσει τίποτε σχετικά. Υποθέτουμε πως όλα θα ξεκαθαρίσουν με την επίσημη ανακοίνωση που πρέπει (σύμφωνα με τις φήμες) να αναμένουμε στο τέλος της εβδομάδας.
Kawasaki KLX300 XPL ABS 2027: Νέο adventure 300άρι απέναντι σε Honda και KTM
Zontes ZT903-R: Διέρρευσαν τα σχέδια του νέου τρικύλινδρου streetfighter
Moto Guzzi The Trip: Έρχεται naked 500άρι με κινητήρα από την Aprilia;
Harley Davidson Sportster S 1250 - Test
Τα πιο γρήγορα 400άρια scooter στο 0-100
Ποιος λέει αλήθεια όταν δοκιμάσει μια νέα μοτοσυκλέτα;
ABS με τρεις διαφορετικές λειτουργίες - Τι αλλάζει στο φρενάρισμα;
Νέος ΚΟΚ στην Ιταλία: Πρόστιμα έως 160 ευρώ για πεζούς που περνούν χωρίς να ελέγξουν
Benelli: Έρχεται το TRK 602 X και δύο νέες μοτοσυκλέτες στην EICMA 2026
Letbe Velocity 200: Το πιο οικονομικό 200άρι με ABS, Traction Control και βαλίτσα δώρο
mototriti.gr | Ταυτότητα
Επωνυμία Επιχείρησης: AUTO ΤΡΙΤΗ ΑΕ
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Αμαρουσίου 14 - Νέο Ηράκλειο, Τ.Κ. 141 22
Νομική Μορφή: ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Α.Φ.Μ.: 998384177
Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ
Στοιχεία Επικοινωνίας:
E-mail: [email protected]
Τηλέφωνο: 211 1085500
Ιστοσελίδα: www.mototriti.gr
Διοικητικά Στελέχη
Ιδιοκτήτες & Κύριοι Μέτοχοι: Δανάη Τριανταφύλλη Δάφνη Τριανταφύλλη
Νόμιμος εκπρόσωπος - Διευθυντής: Νίκος Καρανάσιος
Διευθυντής σύνταξης: Παναγιώτης Σιώπης
Διαχειριστής ονόματος τομέα: ΑUTO ΤΡΙΤΗ Α.Ε.