net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ολόιδια σχεδόν εμφανίζονται τα δύο σήματα, όμως το ένα από αυτά σημαίνει απλώς China Export, δηλαδή εξαγωγή από την Κίνα.

CE China Export (σήμανση)

Ο ΠΑΣΕΕΔ προειδοποιεί τους καταναλωτές πως το σήμα CE που απαντάμε στα κινέζικα προιόντα σημαίνει απλώς China Export, και καμία σχέση δεν έχει με το πρότυπο ασφάλειας της Ευρωπαικής Ένωσης!

 
Τα τελευταία χρόνια έχουμε συνηθίσει στο γεγονός ότι αν ένα προϊόν φέρει το σήμα CE, είναι ασφαλές. Ο λόγος για αυτή την υπόθεση είναι η συμμόρφωση των εμπορευμάτων με τα πρότυπα της ΕΕ.

Δυστυχώς, υπάρχει ένα πολύ παρόμοιο σήμα, το οποίο η πλειοψηφία των καταναλωτών, ακόμη και οι πωλητές κατανοούν ως σήμα CE της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ωστόσο, αυτό το σήμα συμβολίζει κάτι εντελώς διαφορετικό.

Το σήμα αυτό επιβεβαιώνει ότι το προϊόν κατασκευάστηκε στην Κίνα, και σημαίνει China Export, δηλαδή "Εξάγεται από την Κίνα". Αυτή η ομοιότητα δεν είναι τυχαία σύμπτωση. Εκφράζει επιθετική προσέγγιση και χρησιμοποιείται για να μπερδεύονται οι Ευρωπαίοι καταναλωτές.

Η συγκεκριμένη σήμανση δεν έχει καταχωρηθεί, δεν επιβεβαιώνει κανένα πρότυπο ή θετικά αποτελέσματα δοκιμών, και τοποθετείται από Κινέζους κατασκευαστές αυθαίρετα.

Επισκεφθείτε ΕΔΩ την επίσημη ιστοσελίδα του Διεθνές Κέντρου Πιστοποίησης Ποιότητας, για να διαβάσετε το επίσημο άρθρο στην Αγγλική και να δείτε τις διαφορές μεταξύ των δυο σημάτων.

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ