net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Burgman 650 ανανεώθηκε αισθητικά, αλλά και σε άλλους τομείς, όπως αυτός της μετάδοσης και του ψεκασμού.

Η αισθητική του είναι πιο σύγχρονη, ενώ ο εξοπλισμός του παραμένει σε υψηλά επίπεδα και, μάλιστα, ενισχύεται κι άλλο.

Ο επανασχεδιασμένος πίνακας οργάνων διαθέτει πλέον και ένδειξη Eco Drive.

Ανανεωμένο Suzuki Burgman 650 2013

H Suzuki παρουσίασε το ανανεωμένο της Burgman 650 σε δύο εκδόσεις στην Intermot της Κολονίας. Το mega scooter που ξεχωρίζει για τα υψηλά επίπεδα άνεσης έχει διακριτικές, αλλά ουσιαστικές αλλαγές.

 

Οι πρώτες από τις αλλαγές αυτές γίνονται άμεσα αντιληπτές στον σχεδιασμό του. Η αισθητική του Burgman έγινε πιο σύγχρονη και νεανική, χωρίς, όμως, να απαρνηθεί τα σχεδιαστικά εκείνα στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει. Οι γραμμές στα πλαστικά του είναι πιο ρευστές και τα φωτιστικά σώματα (εμπρός, πίσω, καθώς και τα ενσωματωμένα στους καθρέφτες LED φλας) επανασχεδιάστηκαν. Νέο είναι και το τελικό της εξάτμισης, καθώς και ο πίνακας οργάνων.

Φεύγοντας από την εμφάνιση, διαπιστώνουμε ότι οι αλλαγές πάνω στο Burgman είναι μικρές, αλλά σημαντικές. Σύμφωνα με τη Suzuki, το νέο σύστημα ψεκασμού και η βελτιωμένη μετάδοση είχαν ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της κατανάλωσης καυσίμου, κατά 15%, γεγονός που σημαίνει χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου. Στον τομέα της οικονομίας παίζει μεγάλο ρόλο και η νέα ένδειξη Eco Drive στον πίνακα οργάνων. Η συγκεκριμένη ανάβει όταν το Burgman αποδίδει τα μέγιστα με τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση, ενημερώνοντας έτσι τον αναβάτη για την πιο ωφέλιμη, από αυτή την άποψη, περιοχή του.

Νέα (και ελαφρύτερη, σύμφωνα με τη Suzuki) είναι και η μονάδα του ABS στην έκδοση Executive, η οποία διαφέρει από την απλή χάρη και σε άλλα στοιχεία (θερμαινόμενα γκριπ και σέλα, πλάτη συνεπιβάτη). Εκτός όλων των παραπάνω, το πολυτελές scooter της Suzuki διαθέτει και ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα και καθρέφτες, παροχή ρεύματος, μεγάλους χώρους (αυτός κάτω από τη σέλα έχει χωρητικότητα 50 λίτρων), τον ισχυρό δικύλινδρο κινητήρα των 638 κ.εκ. και, φυσικά, τις τρεις διαφορετικές επιλογές μετάδοσης (τις αυτόματες Drive και Power και τη χειροκίνητη Manual).

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ