net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Multistrada 1200 S Pikes Peak διαθέτει traction control, ABS και τη νέα αυτόματα ρυθμιζόμενη ανάρτηση Skyhook της Ducati.

Τον ίδιο εξοπλισμό διαθέτει και το Granturismo, συν όλα όσα χρειάζεται κάποιος για μεγάλα ταξίδια.

Νέα Ducati Multistrada 1200 S Granturismo και Pikes Peak

Δύο νέες εκδόσεις του Multistrada είναι τα πρώτα μοντέλο του 2013 που παρουσίασε η Ducati. Πρόκειται για τα Multistrada 1200 S Granturismo και Pikes Peak, τα οποία μας αφήνουν και με ένα μεγάλο ερωτηματικό.

 

Οι δύο εκδόσεις, όπως ανακοινώνει η Ducati, διαθέτουν νέο εξοπλισμό και προσφέρουν καλύτερη οδηγική συμπεριφορά. Αυτή οφείλεται στη νέα ανάρτηση της εταιρείας, τη DSS (Ducati Skyhook Suspension), η οποία αναμένεται να ρυθμίζεται αυτόματα, ανάλογα με τις συνθήκες και τον τρόπο οδήγησης.

Η μεγάλη απορία μας, όμως, οφείλεται στον κινητήρα της σειράς S. Σύμφωνα με τη Ducati, όλα τα μοντέλα της σειράς θα διαθέτουν κινητήρα Testastretta 11° «δεύτερης γενιάς». Ποια είναι αυτή η δεύτερη γενιά και κατά πόσο διαφέρει από την προηγούμενη, oι Ιταλοί δε θέλησαν ακόμη να αποκαλύψουν.

Όσον αφορά στον εξοπλισμό, αυτός είναι οπωσδήποτε πλούσιος. Η έκδοση Pikes Peak, η οποία γιορτάζει τη νίκη της μοτοσικλέτας στο φετινό ομώνυμο αγώνα, αλλά και η πιο τουριστική Granturismo διαθέτουν traction control οχτώ επιλογών, ABS τριών επιλογών και διαφορά modes οδήγησης. Επιπλέον, το Granturismo, το οποίο αντικαθιστά το Sport, διαθέτει μεγαλύτερες πλαϊνές βαλίτσες και top case, φώτα LED και μεγαλύτερη ζελατίνα.

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ