net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Έγγραφα που ήρθαν στο φως αποκαλύπτουν πως ο αερόψυκτος boxer δε θα τεθεί ακόμη εκτός κυκλοφορίας, για χάρη του υγρόψυκτου.

Μαζί το υγρόψυκτο με το αερόψυκτο GS;

Θα συνεχίσουν να διατίθενται, σύμφωνα με έγγραφα που διέρρευσαν στον Τύπο, τα δύο υπάρχοντα GS με τον αερόψυκτο boxer, παράλληλα με το νέο R 1250 GS με τον νέο υγρόψυκτο κινητήρα.

 

Όπως φαίνεται, η BMW θα διατηρήσει λίγο ακόμη το προηγούμενο (και άκρως επιτυχημένο) R 1200 GS στις δύο εκδόσεις του, το οποίο θα κυκλοφορεί παράλληλα με το μοντέλο που αναμένεται να παρουσιάσει για το 2013. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγουν οι συνάδελφοι του εξωτερικού, οι οποίοι έχουν στα χέρια τους το έγγραφο που κατέθεσε η βαυαρική εταιρεία στην αρμόδια υπηρεσία της Καλιφόρνια. Σε αυτό το έγγραφο αναφέρεται πως το υπάρχον R 1200 GS είναι πιστοποιημένο να κυκλοφορεί στην Καλιφόρνια για το 2013.

Στο έγγραφο αυτό θα περίμενε κανείς κάτι ανάλογο και για το νέο GS, με τον υγρόψυκτο κινητήρα, αλλά το νέο μοντέλο δεν αναφέρεται πουθενά. Γνωρίζουμε, όμως, σίγουρα πως θα υπάρξει, αφού οι Βαυαροί έχουν ήδη ανακοινώσει την παρουσίαση του νέου GS στην Intermot της Κολονίας.

Φαίνεται, λοιπόν, πως η BMW δε θέλει ακόμη (τουλάχιστον όχι για κάποιο χρονικό διάστημα) να στερήσει από τους παραδοσιακούς φίλους του boxer την αερόψυξη και πως αυτοί θα έχουν μια ευκαιρία ακόμη να αποκτήσουν το ήδη καθιερωμένο αερόψυκτο R 1200 GS.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ