net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Όπως φαίνεται, η Kawasaki ετοιμάζει Ninja 300 και 400 κ.εκ. για την αγορά των ΗΠΑ.

Kawasaki Ninja 300R & 400R στις ΗΠΑ;

Δύο Ninja στα 300 και 400 κ.εκ. ετοιμάζει η Kawasaki, σύμφωνα με τις φήμες. Τα δύο μοντέλα, όμως, προορίζονται για την αγορά των ΗΠΑ, όπως δείχνουν κάποια έγγραφα που διέρρευσαν.

 

Αναλυτικότερα, πρόκειται για έγγραφα της EPA, της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος των ΗΠΑ, όπου η Kawasaki κατέθεσε προς έγκριση δύο νέα μοντέλα. Τα δύο αυτά μοντέλα ονομάζονται Ninja, δεν πρόκειται όμως, για κανένα από αυτά που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, καθώς οι χωρητικότητες των κινητήρων τους είναι στα 300 και 400 κ.εκ.. Αυτά τα έγγραφα έχουν φουντώσει τις φήμες για δύο νέα Ninja στις ΗΠΑ, αλλά λάδι στη φωτιά έριξε και μια ακόμη αποκάλυψη.

Αυτή αφορά στο Ninja 250R, το οποίο στην αγορά των ΗΠΑ παραμένει ίδιο εδώ και χρόνια, παρά τις ανανεώσεις που δέχεται στον υπόλοιπο κόσμο. Όπως φαίνεται, το ανανεωμένο Ninja 250R δεν πρόκειται να εισαχθεί στις ΗΠΑ και η εξήγηση για αυτό μπορεί να κρύβεται στα δύο αυτά μυστηριώδη νέα μοντέλα.

Προς το παρόν, πάντως, δε γνωρίζουμε περισσότερα για τα δύο νέα Ninja. Το μόνο που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι και τα δύο θα τροφοδοτούνται από σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού και ότι το 300R θα αποδίδει 39 ίππους.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ