net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Έκδηλη η απογοήτευση στα λόγια του Rossi για τα δύο χρόνια προσπαθειών με την ομάδα της Ducati.

Από τη νέα χρονιά ο Valentino Rossi θα τρέχει με τα χρώματα της Yamaha.

Δηλώσεις Rossi για τη μεταγραφή του

Ο Valentino Rossi μίλησε δημόσια, εκφράζοντας για πρώτη φορά την απογοήτευσή του να αποτύχει να είναι ανταγωνιστικός με την Ducati, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τις ελπίδες του, στη νέα σεζόν.

 

Δίνοντας την πρώτη συνέντευξη μετά από τη μεγάλη μεταγραφή, ο Ιταλός αναβάτης στάθηκε αρκετά αποκαλυπτικός. «Μετά τη Laguna και τις καλοκαιρινές διακοπές, είχα αρκετό χρόνο να σκεφτώ σοβαρά το μέλλον μου. Ξέρετε, είναι μεγάλο κρίμα για μένα, για την Ducati, για όλους τους Fan και ειδικά για τους μηχανικούς που δουλεύουν μαζί μου, γιατί ήθελα να προσπαθήσω να είμαι ανταγωνιστικός. Ιταλός οδηγός με ιταλική μοτοσικλέτα, δυστυχώς, δεν πήγε καλά. Αυτές οι δύο σεζόν ήταν δύσκολες και προσπαθήσαμε πολύ. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να βελτιώσουμε την ταχύτητα και την απόδοσή μας, ώστε να παλέψουμε για μία καλή θέση, για την πρώτη θέση».

«Είναι μεγάλο κρίμα. Είμαι πολύ στεναχωρημένος γιατί στην Ducati βρήκα πολλούς καλούς συνεργάτες. Είχαμε ωραίες στιγμές μαζί. Προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πετύχουμε το αποτέλεσμα. Και αυτό είναι που κάνει τη διαφορά». Αναφορικά με τη νέα χρονιά, και το αν θα είναι ανταγωνιστικός με τη Yamaha, δήλωσε: «Σίγουρα ο τίτλος είναι ένα όνειρο. Στην κατάστασή μου όμως τώρα θα πρέπει να δούμε αν είμαι ακόμα κορυφαίος αναβάτης, αν είμαι ακόμα γρήγορος, ικανός να παλεύω στην πρώτη γραμμή, αν είμαι ακόμα ικανός να ανέβω στο podium. Αυτό δεν το ξέρω. Μετά από δύο περιόδους σαν και αυτές, κανένας δεν το ξέρει. θα πρέπει να το ανακαλύψω αν μπορώ να παλέψω για το podium. Και μετά θα δούμε».

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ