net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Διανυθέντα χιλιόμετρα: 3.200 Μέση κατανάλωση: 4,8 λίτρα ανά 100 χλμ.

Κάτω από τη σέλα μπορούν να χωρέσουν όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ: τσάντες, ρούχα, μαγιό και πολλά μικροπράγματα.

Όταν οι χώροι αδειάσουν από τα αξεσουάρ της παραλίας, μπορείτε να αφήσετε τα κράνη και τα μπουφάν σας εκεί. Χώρος υπάρχει άφθονος.

Το Yourban θα κολλήσει γρήγορα στην άμμο, αλλά θα ξεκολλήσει εύκολα, αφού μπορείτε να κλειδώσετε τη μπροστινή ανάρτηση και να το τραβήξετε.

Piaggio MP3 300 Yourban Διαρκείας

Μετά τον χαρακτηριστικά κακό καιρό του Μαΐου, οι ζεστές ημέρες του Ιούνη χρησίμευσαν ως αφορμή για την πρώτη ανταμοιβή του Yourban, το οποίο βρέθηκε στην παραλία, χαλαρώνοντας στον ήλιο!

 
Πριν φτάσει η ώρα της ηλιοθεραπείας, όμως, το Yourban χρειάστηκε να αποδείξει ότι είναι κατάλληλο για την απαιτητική αποστολή που του ανατέθηκε. Έπρεπε λοιπόν, να κουβαλήσει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για το απογευματινό μας μπάνιο, αλλά και να λερώσει και λίγο τα ελαστικά του, μιας και πριν φτάσουμε στην παραλία συναντήσαμε χωματόδρομο. 

Χώροι - Έπρεπε να πάρουμε κι άλλα…
Όσον αφορά, πρώτον στα πράγματά μας, δεν είχαμε κανένα απολύτως παράπονο από το Yourban. Στους δύο αποθηκευτικούς του χώρους χώρεσαν όλα όσα πήραμε μαζί μας και περίσσεψε και χώρος! Μαγιό, πετσέτες, αλλαξιές ρούχα, τσάντες και μικροπράγματα χώρεσαν με μεγάλη άνεση στο χώρο κάτω από τη σέλα, αλλά και στη βαλίτσα στο πίσω μέρος. 
Και να φανταστείτε ότι ο γάντζος στην ποδιά έμεινε αχρησιμοποίητος! Και μόλις πατήσαμε στην παραλία, οι χώροι αυτοί άδειασαν, για να φιλοξενηθούν με εξίσου μεγάλη άνεση τα κράνη και τα μπουφάν μας. 

Χωματόδρομοι - Ικανότατο!
Όπως είναι φυσικό, ο τρίτος τροχός δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στο Yourban, σε σύγκριση με ένα κοινό scooter. Αρκετά μέτρα πριν μας υποδεχθεί το γαλάζιο της θάλασσας, ένα σύννεφο σκόνης προανήγγειλε την ύπαρξη χωματόδρομου. Το τρίτροχο της Piaggio, όμως, όχι μόνο δεν πτοήθηκε, αλλά το καταδιασκέδασε! Ο τρίτος τροχός χαρίζει μεγαλύτερη σταθερότητα (και, φυσικά, μεγαλύτερη σιγουριά στον αναβάτη) στο Yourban και το μικρό του βάρος – σε σχέση με τα υπόλοιπα MP3 – δεν αποκλείει το παιχνίδι στο χώμα. Επιπλέον, οι επιτόπιοι ελιγμοί σε αναστροφές και παρκάρισμα γίνονται με μεγαλύτερη ασφάλεια, ακόμη κι αν κάποιος τροχός γλιστρήσει. Τέλος, το Yourban μπορεί να κινηθεί δειλά και σε αμμώδες περιβάλλον, αλλά όχι για πολύ. Τα ελαστικά του παραμένουν ασφάλτινα και πολύ σύντομα, το scooter θα κολλήσει στην άμμο. Σε αυτή την περίπτωση, θα ξεπεράσετε το πρόβλημα του βάρους του και θα νιώσετε ευγνώμονες που μπορεί να σταθεί όρθιο (χάρη στο κλείδωμα των μπροστινών τροχών) και να το τραβήξετε με δύναμη από πίσω, εωσότου ξεκολλήσει.

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ