net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

MAXSYM400i ABS

Οι γρίλιες στην εσωτερική ποδιά κατευθύνουν το θερμό αέρα στα πόδια του αναβάτη.

Ο αισθητήρας φώτων ανιχνεύει το φως του περιβάλλοντος και ενεργοποιείται αυτόματα.

Απόλυτη άνεση και χώροι είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του MAXSYM400i που πλέον διαθέτει και ABS.

MAXSYM400i με ABS στα 4.995 ευρώ!

Τώρα, το ιδιαίτερα επιτυχημένο mega scooter της SYM, το MAXSYM400i, κυκλοφορεί και σε έκδοση με σύστημα ABS για την απόλυτη ασφάλεια σας, με μόλις 100 ευρώ παραπάνω!

 
Το ήδη πολύ καλά εξοπλισμένο και υπεράνετο MAXSYM400i, γίνεται ακόμη καλύτερο με ανεπαίσθητη διαφορά στο κόστος. Το σύστημα ABS σε συνδυασμό με το πίσω μεγάλο δισκόφρενο 275mm και τα δύο εμπρός δισκόφρενα 275mm με ακτινωτές 4πίστονες αντικριστές δαγκάνες, αυξάνουν κατά πολύ την ασφάλεια πέδησης, ενώ η τιμή του αυξάνεται κατά μόλις 100 ευρώ, και ανεβαίνει στα 4.995 ευρώ, από τα 4.895 ευρώ της έκδοσης χωρίς το ABS.

Επιπλέον όμως, η νέα έκδοση του MAXSYM έφερε μαζί και δύο διαφοροποιήσεις στο mega scooter της SYM, με την πρώτη να περιλαμβάνει γρίλιες στην εσωτερική ποδιά που κατευθύνουν το θερμό αέρα στα πόδια του αναβάτη. Η δεύτερη, περιλαμβάνει και αισθητήρα φώτων όπου ανιχνεύει το φως του περιβάλλοντος και ενεργοποιείται αυτόματα, όταν σκοτεινιάζει ή όταν μπείτε σε ένα σκοτεινό τούνελ.

Το νέο MAXSYM400i ABS διακρίνεται για τα υψηλά επίπεδα πολυτέλειας και άνεσης, τις υψηλές επιδόσεις και την ασφάλεια που παρέχει, καθιστώντας το την καλύτερη απάντηση όσων αναζητούν την άνεση και την άριστη οδική συμπεριφορά.

Θα το βρείτε στο δίκτυο της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. Αθήνα : Θησέως 71, τηλ. 210 9521108,
Υπόλ. Ελλάδα : τηλ. 24310 56101, www.sym.gr,
e-mail: [email protected]

 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ