net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H AMG σε συνεργασία με την Ducati είχε παρουσιάσει μία ειδική έκδοση της SLK 55 AMG με την ονομασία Streetfighter Yellow.

Το Ducati Diavel ήταν ένα από τα μοντέλα της ιταλικής εταιρίας που έφερε το λογότυπο της AMG, ως ειδική έκδοση.

Ducati & AMG: Χώρισαν οι δρόμοι τους

Κάθε νέας αρχής προηγείται και ένα τέλος. Έτσι, μετά την εξαγορά της Ducati από την Audi, η AMG, το αγωνιστικό τμήμα της Mercedes, ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

 
Τα τμήματα μάρκετινγκ των δύο εταιριών συνεργάζονταν από το τέλος περίπου του 2010 για την προώθηση των προϊόντων τους και όπως ήταν φυσικ,ό μετά την εξαγορά της Ducati από την ανταγωνιστική για την AMG, Audi, η συνεργασία αυτή δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί, όπως φαίνεται και από το δελτίο Τύπου των Γερμανών: «Η εξαγορά της εταιρίας από έναν ανταγωνιστή κατασκευαστή αυτοκινήτων οδήγησε στη λογική λήξη οποιαδήποτε μελλοντικής συνεργασίας. Η εξαγορά της Ducati δεν βρέθηκε ποτέ μέσα στους στόχους μας- αποκλειστικός στόχος μας είναι η δημιουργία premium αυτοκινήτων επιδόσεων και προς αυτή την κατεύθυνση συγκεντρώνουμε όλες μας τις δυνάμεις ».

Από τη σύντομη συνεργασία της AMG και της Ducati προέκυψαν μερικές ειδικές εκδόσεις μοντέλων τους, όπως το Ducati Diavel AMG και το Mercedes SLK 55 AMG Streetfighter Yellow. Η AMG ήταν επίσης ο επίσημος χορηγός αυτοκινήτων της εργοστασιακής ομάδας της Ducati στο παγκόσμιο πρωτάθλημα MotoGP και το λογότυπό τους εμφανιζόταν και στο φέρινγκ της Desmosedici.

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ