LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι - Συνεργάτες MotoΤρίτη

O Casey Stoner μαζί με άλλους αναβάτες αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της... σούζας.

Υπερβολικά δυνατά τα 1000άρια

Πολλοί είναι οι αναβάτες που αναφέρθηκαν πως οι νέες 1000άρες μοτοσικλέτες είναι πολύ πιο δυνατές απόσο χρειάζεται και είναι δύσκολη η οδήγησή τους σε... κλειστές πίστες.

 
Στη Jerez υπήρχαν πολλοί αναβάτες που αντιμετώπισαν ένα σημαντικό πρόβλημα με τις νέες μοτοσικλέτες τους και αυτό είναι το θέμα με την δυνατή απόδοση που προσφέρουν και τη δυσκολία να κρατήσουν τον μπροστινό τροχό στην πίστα. Ένας από αυτούς είναι ο Casey Stoner, αλλά και από την ομάδα της Yamaha, αφού κατά την έξοδο των αργών στροφών οι περισσότερες μοτοσικλέτες, λόγω απόδοσης, «σουζάρουν».

Ο αναβάτης της Repsol Honda δεν μπόρεσε να ευχαριστηθεί τις δοκιμές στη Jerez, αφού δεν κατάφερε ούτε την 6η σχέση να βάλει στο κιβώτιο της Honda. Επίσης, το ίδιο πρόβλημα είχε και ο Andrea Dovizioso, όπως έχουμε αναφέρει, με την Μ1 του.

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ