net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To βίντεο από την παρουσίαση του μοντέλου στην έκθεση στο Νέο Δελχί.

Με βάση την ανακοινώσιμη κατανάλωση η αυτονομία του εν λόγω πρωτότυπου αγγίζει τα 380 χλμ. έχοντας καταναλώσει μόλις 4 λίτρα βενζίνης.

Hero Leap Concept: 100 χλμ. με ένα λίτρο!

Ένα υβριδικό scooter σε μορφή πρωτότυπου παρουσίασε η Hero Moto στην έκθεση Auto Expo στο Νέο Δελχί της Ινδίας, που διαθέτει εντυπωσιακές επιδόσεις στην οικονομία καυσίμου.

 
Το υβριδικό Leap Concept διαθέτει τόσο ηλεκτροκινητήρα όσο και κινητήρα εσωτερικής καύσης. Ο τελευταίος έχει αναλάβει τη φόρτιση της μπαταρίας, την ενίσχυση των επιδόσεων και φυσικά την αύξηση της αυτονομίας όταν το scooter βρίσκεται σε κίνηση. Σύμφωνα με τον ιστότοπο “motorcycle.com” ο ηλεκτροκινητήρας είναι αυτός που έχει αναλάβει κυρίως την κίνηση του Leap με τον κινητήρα εσωτερικής καύσης να δρα σε δεύτερο ρόλο. Αυτή είναι και η τελευταία μόδα στο χώρο των υβρικών…αυτοκινήτων και το μεγάλο ατού του Leap Concept που οδηγεί στην εξοικονόμηση καυσίμου. Μέχρι τώρα, στα υβριδικά, ο κινητήρας εσωτερικής καύσης ήταν αυτός που έπαιζε τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Με βάση την ανακοινώσιμη κατανάλωση η αυτονομία του εν λόγω πρωτότυπου αγγίζει τα 380 χλμ. έχοντας καταναλώσει μόλις 4 λίτρα βενζίνης. Η Hero ήδη μελετά το ενδεχόμενο να εξάγει το Leap, όταν αυτό μπει τελικά στην παραγωγή, και δεν αποκλείεται να το δούμε και στους δρόμους της Ευρώπης.

 

ECO-moto-news - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ