net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η ιταλική μοτοσικλέτα περιπέτειας Granpasso, σε δυο εκδόσεις, μια με ελαστικά δρόμου, και μια για χωμάτινη διασκέδαση.

Το Corsaro 1200 ετοιμάζεται να ξαναβγεί στην παραγωγή, από τις αρχές του 2012.

Ο Ruggeromassimo Jannuzzelli, νέος κάτοχος της Moto Morini δηλώνει φανατικός μοτοσικλετιστής, και παθιασμένος με την εταιρεία.

Το logo της εταιρείας με τα δύο «Μ» και τον αετό από πάνω.

Η Moto Morini ξαναζεί!

H ιστορική φίρμα αναβιώνει και εκτός από τα γνωστά μοντέλα: 9 ½, Corsaro 1200, Granpasso, και Scrambler, ετοιμάζει και ένα ακόμη νέο μοντέλο για το 2012.

 
Η χρεοκοπημένη ιστορική ιταλική φίρμα Moto Morini ετοιμάζεται να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Τα οικονομικά προβλήματα του πρόσφατος παρελθόντος για την ιστορική εταιρεία είχαν λάβει τέλος το πρωί της 19ης Ιουλίου, όταν η Moto Morini αγοράστηκε για 1 εκατομμύριο και 960 χιλιάδες ευρώ από δύο επιχειρηματίες της συσταθείσας για την περίπτωση εταιρείας Eagle Bike.

Από ότι φαίνεται, οι δυο Ιταλοί δεν αγόρασαν την Morini απλώς για… συλλεκτικούς λόγους, και καθώς δηλώνουν παθιασμένο με τη μοτοσικλέτα, η Moto Morini ετοιμάζεται να ανοίξει και πάλι φτερά. Τα σχέδια των Sandro Capotosti και Ruggeromassimo Jannuzzelli μιλάνε για επανέναρξη της παραγωγής του εργοστασίου, από την αρχή του 2012. Στην αρχή η εταιρεία θα επικεντρωθεί στην πώληση των ήδη υπαρχόντων μοντέλων 9 ½, Corsaro 1200, Granpasso, και Scrambler, ενώ από την άνοιξη του 2012, θα δούμε ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο! Τα γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στο Μιλάνο, ενώ η παραγωγή θα λαμβάνει χώρα στο εργοστάσιο της Μπολόνια.

 

MOTO MORINI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ