net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To Paragliding motor trike concept δεν υπάρχει, ο Σέρβος Zvezdan Nedeljkovic όμως που το σχεδίασε, ανοίγει δρόμους για μια νέα κατηγορία τρικύκλων.

Το σχήμα του είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, σύμφωνα με τον Nedeljkovic μπορεί να πετάξει…

Φυσικά η φωτογραφία δεν είναι αληθινή, όμως τίποτα δεν αποκλείεται για το μέλλον.

Ηλεκτρικό… ιπτάμενο τρίκυκλο!

Μπορεί να μην υπάρχει παρά μόνο μέσα στον υπολογιστή του σχεδιαστή του, όμως δεν παύει να είναι μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ιδέα, που κανείς δεν αποκλείει για το μέλλον.

 
Σίγουρα το συγκεκριμένο μηχανάκι προορίζεται για τους πολύ τολμηρούς, όμως όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν η φαντασία των νέων σχεδιαστών απλώς δεν έχει όρια. Αυτή τη φορά λοιπόν, έχουμε να κάνουμε με το Paragliding motor trike concept, που εκτός από ένα ιδιαίτερα μοντέρνο τρίκυκλο που κινείται από ηλεκτρική ενέργεια, και (θεωρητικά πάντα) έχει την ικανότητα να πετάει! Το συγκεκριμένο concept έχει ένα πολύ αεροδυναμικό σχήμα με έναν τροχό εμπρός και δύο πίσω, ενώ η κατασκευή του στην ουσία αποτελεί έναν κλωβό ασφαλείας για τον ένα και μοναδικό του επιβάτη.

Θεωρητικά λοιπόν, η κατασκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα κοινό τρίκυκλο, που όμως μπορεί να οδηγηθεί έως την άκρη ενός γκρεμού και αφού πάρει… φόρα, να συνεχίσει το ταξίδι του στους αιθέρες και για όσο του επιτρέπει η αεροδυναμική του, το αλεξίπτωτο που χρησιμοποιεί, καθώς και η μεγάλη προπέλα που υπάρχει στο πίσω μέρος. To θέμα βέβαια είναι να βρεθεί το κοινό που θα αγόραζε το συγκεκριμένο ιπτάμενο μηχανάκι, και που δεν θα φοβόταν να πέσει από την άκρη του γκρεμού για να το δοκιμάσει!

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ