net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Artelec είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό scooter, αποτέλεσμα της συνεργασίας με την Γαλλική εταιρεία Electric’city.

Το Aura αποτελεί τη νέα πρόταση της Nipponia στα 125 και 150 κ.εκ.

Το Ezio Hybrid αποτελεί ένα πρωτότυπο υβριδικό scooter που έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Τεχνολογίας του Belfort-Montbeliard Γαλλίας.

Έντονη η παρουσία της Nipponia στην έκθεση EICMA που έγινε στο Μιλάνο.

Ηλεκτρικό και υβριδικό scooter από τη Nipponia

Στην έκθεση που έγινε στο Μιλάνο η Nipponia συμμετείχε δυναμικά για μία ακόμα φορά, με αρκετά νέα μοντέλα, ανάμεσα τους και ένα ηλεκτρικό αλλά και ένα υβριδικό scooter.

 
Δηλώνοντας τρανταχτή παρουσία στην διεθνή αγορά, η εταιρεία του Ανδρέα Γκοργκόλη με την ευρεία γκάμα των μοντέλων scooter σχεδιασμένα από τον Σωτήρη Κοβό παρουσίασε νέες ιδέες αλλά και προσέλκυσε αγοραστές από ποικίλες αγορές του εξωτερικού, στην έκθεση EICMA.

Εκτός των γνωστών scooter Vorrei, Status, Arte και Ezio, παρουσιάστηκε το ολοκαίνουργιο Aura, ένα scooter 125/150κ.εκ. Επίσης έγινε η επίσημη παρουσίαση δύο πρωτοπόρων οχημάτων πράσινης τεχνολογίας: του Artelec, ενός αμιγώς ηλεκτρικού scooter, αποτέλεσμα της συνεργασίας με την Γαλλική εταιρεία Electric’city αλλά και του Ezio Hybrid, ένα πρωτότυπο υβριδικό scooter το οποίο έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Τεχνολογίας του Belfort-Montbeliard Γαλλίας.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ