net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Βασίζεται πάνω στην MV Agusta F3 και αποτελεί τη δουλειά μίας ομάδας τελειόφοιτων του IED.

Μπορεί το Tricruiser να είναι «φοιτητική» εργασία, ωστόσο δεν παύει να εκπλήσσει με τις προσεγμένες λεπτομέρειες που το χαρακτηρίζουν.

Λέτε στο μέλλον να δούμε μία ανάλογη μοτοσικλέτα από την ιταλική εταιρία;

MV Agusta Tricruiser Concept

Το πρωτότυπο MV Agusta Tricruiser που παρουσίασε το IED, ξεφεύγει αρκετά από τα αισθητικά πρότυπα της ιταλικής εταιρίας αλλά όχι και από τις αρχές της.

 
Το Tricruiser είναι ένα…ανεπίσημο πρωτότυπο που έκανε την εμφάνισή του στην EICMA. Βασίζεται πάνω στην MV Agusta F3 και αποτελεί τη δουλειά μίας ομάδας τελειόφοιτων του εν λόγω ιταλικού ινστιτούτου σχεδιασμού (Istituto Europeo di Design of Turin) οι οποίοι προσπάθησαν να φανταστούν το επόμενο μοντέλο που μπορεί να προκύψει από τα βασικά μηχανικά μέρη της F3.

Όπως καταλαβαίνετε και εσείς ξεφεύγει αρκετά από τις γραμμές των F4 και F3, πίσω από τις οποίες κρύβεται ο μεγάλος Massimo Tamburini, και φαίνεται να ανήκει στην κατηγορία των on-off με σαφή προτίμηση στο ασφάλτινο τερέν. Μπορεί το Tricruiser να είναι «φοιτητική» εργασία, ωστόσο δεν παύει να εκπλήσσει με τις προσεγμένες λεπτομέρειες που το χαρακτηρίζουν, όπως το τελικό της εξάτμισης. Λέτε στο μέλλον να δούμε μία ανάλογη μοτοσικλέτα από την ιταλική εταιρία;

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ