net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To εντυπωσιακό concept της Yamaha που σχεδιαστικά κινείται μεταξύ παπιού και ποδηλάτου.

Yamaha Y125 Moegi: Ποδήλατο ή παπί;

Κάτι μεταξύ παπιού με ρετρό εμφάνιση και στοιχεία… ποδηλάτου (!) θυμίζει το νέο concept της Yamaha που ονομάζεται Y125 Moegi και θα παρουσιαστεί στο Τόκιο (3-11 Δεκεμβρίου).

 
Πρόκειται για μια υπερ-ελαφριά κατασκευή με σκελετό που θυμίζει έντονα ποδήλατο, λεπτά ελαστικά επίσης όπως ενός ποδηλάτου, και αερόψυκτο κινητήρα στα 125 κ.εκ. Ο ευρωπαϊκός ειδικός τύπος το θέλει να μην ζυγίζει περισσότερο από το εντυπωσιακό νούμερο των μόλις 70 κιλών, πράγμα που σημαίνει ότι το Moegi θα σημειώνει εκπληκτική αυτονομία.

Η Yamaha δεν δίνει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Moegi, αναφέρει όμως ότι το concept θα χρησιμοποιεί τον αερόψυκτο κινητήρα των 125 κ.εκ. όπως προαναφέραμε, και ότι θα συνδυάζει την εμφάνιση αλλά και τη χρηστικότητα ενός ποδηλάτου, πράγμα που γίνεται άμεσα αντιληπτό και από την εμφάνιση του. Τέλος, η εταιρεία αναφέρει ότι εκτός από την απόλυτη ευκολία και χρηστικότητα στην καθημερινή μετακίνηση, το Moegi θα μπορεί να διανύσει και μεγαλύτερες αποστάσεις για εξορμήσεις εκτός πόλης.

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ