net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στην πίστα για τις τελικές δοκιμές, και ειδικότερα για την απόδοση του κινητήρα στις μεσαίες στροφές.

O σχεδιασμός αφήνει σε κοινή θέα όλα τα μηχανικά μέρη της Nembo.

Η επαναστατική Nembo 32 στην πίστα για δοκιμές

Ακριβώς πριν ένα χρόνο παρουσιάστηκε, και τώρα πλέον είναι σε φάση δοκιμών εξέλιξης σε πίστα, ώστε να γίνουν οι τελικές ρυθμίσεις πριν περάσει στην παραγωγή.

 
Πρόκειται για την εταιρεία Nembo Motociclette που έχει εξελίξει και κατασκευάσει έναν επαναστατικό «ανάποδο» κινητήρα με τρις κυλίνδρους, χωρητικότητα στα 2,0 λίτρα, και ιπποδύναμη από 160 έως 200 ίππους ανάλογα με την έκδοση. Πιο αναλυτικά, ο κάθε κύλινδρος κινείται αντίθετα ενώ οι βαλβίδες και ο θάλαμος καύσης βρίσκονται στο κάτω μέρος, με τον στροφαλοφόρο άξονα και το κιβώτιο να βρίσκονται επάνω.

Ο ιδρυτής της εταιρείας Daniele Sabatini αναφέρει ότι, οι δοκιμές που διεξάγονται, είναι ιδιαίτερα κρίσιμες ώστε να διαπιστωθεί η απόδοση του κινητήρα (ειδικά στο φάσμα των μεσαίων στροφών), καθώς και του κιβωτίου, ενώ αυτό είναι και το πρώτο βίντεο που δείχνει τη Nembo σε περιβάλλον πίστας. Τέλος, να θυμίσουμε ότι ο κινητήρας θα έχει τρεις διαβαθμίσεις με την ιπποδύναμη να κυμαίνεται μεταξύ: 160/200/250 ίππων, ενώ τουλάχιστον αρχικά, ο σχεδιασμός δεν περιλαμβάνει καθόλου φέρινγκ, αφήνοντας σε κοινή θέα τον κινητήρα.

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ