net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Για αξιοπρεπή κίνηση στην εθνική οδό με λίγα κυβικά το νέο Honda CBR 250R αποτελεί ιδανική επιλογή.

Η μοτοσικλέτα εισάγει το σύστημα ABS στην κατηγορία, και διαθέτει εκπληκτικό σύστημα πέδησης.

Honda - Mε όφελος έως 2.500 ευρώ

Honda CBR 250R
Για όσους θέλουν μια μικρή μοτοσικλέτα, αλλά βρίσκουν πολύ αδύναμα τα 125, αναζητώντας βόλτες εκτός πόλης, αλλά και αξιοπρεπή κίνηση στην εθνική οδό, το ολοκαίνουργιο και νεοαφιχθέν στη χώρα μας, CBR 250R τα κάνει όλα και συμφέρει. Με το… μικρομεσαίο CBR να έχει σχεδιαστεί από λευκό χαρτί, η Honda φέρνει τη sport αίσθηση μεγαλύτερων κατασκευών στα 250 κυβικά εκατοστά.
Η ποιότητα είναι πολύ ψηλη, το φινίρισμα άριστο, το design όμορφο και σύγχρονο, ενώ η προσοχή στη λεπτομέρεια, αλλά και τα ποιοτικά περιφερειακά της μοτοσικλέτας, εμπνέουν εμπιστοσύνη. Μία από τις σπουδαίες καινοτομίες της Honda σε αυτή τη μοτοσικλέτα είναι και η προσθήκη C-ABS. Με αυτόν τον τρόπο, η ιαπωνική εταιρεία προίκισε το CBR 250R με τα καλύτερα φρένα που θα μπορούσε να ονειρευτεί τόσο ένας νέος όσο και ένας πιο έμπειρος αναβάτης.
Με σκαρί μεγάλης μοτοσικλέτας, με χώρους για δύο άτομα και design supersport κατασκευής, το 250άρι της Honda μπορεί με την ίδια χάρη να ελίσσεται στο μποτιλιάρισμα ή να ξεπερνά τα 150 χιλιόμετρα την ώρα στο κοντέρ του ταξιδεύοντας στην εθνική. Ο κινητήρας εδώ είναι ολοκαίνουργιος, τετράχρονος και μονοκύλινδρος και αν χάνει κάτι ψηλά σε σχέση με το δικύλινδρο ανταγωνισμό, έχει καλύτερη απόκριση χαμηλά, ενώ είναι και ελαφρύτερος. Πολύ σημαντικό: για πρώτη φορά τοποθετείται C-ABS σε τόσο μικρή μοτοσικλέτα, με εκπληκτικά αποτελέσματα. Η τιμή της μοτοσικλέτας ανέρχεται σε 5.180 ευρώ.

Προσφορές-Χρηματοδοτικά
Επισκεφτείτε τον πλησιέστερο συνεργάτη του δικτύου της Honda Moto, για να βρείτε όλα τα διαθέσιμα στοκ «αστέρια» της εταιρείας και να αποκτήσετε αυτό που πάντα θέλατε, σε τιμή που απλά… δεν υπάρχει. Όμως βιαστείτε γιατί οι φίλοι της Honda είναι πολλοί και τα κομμάτια λίγα!
O σχετικός πίνακας παρουσιάζει τα μοντέλα που υπάρχουν ακόμη σε προσφορά, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μοτοσικλέτες όπως οι: PS 150, S-WING 150, Hornet 600 (+ABS), Transalp 700 και Varadero 1000 με το όφελος να φτάνει έως και τα 1.700 ευρώ (ανάλογα με τη μοτοσικλέτα) εξαντλήθηκαν!



Δείτε περισσότερα για τα μοντέλα:
Ποια προσφορά ισχύει;
Δοκιμάστε το. Κλείστε Test Ride.
Δίκτυο συνεργατών:
Θέλετε κάτι ακόμη;

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ