net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η νέα φωτογραφία του mega on-off της Triumph φανερώνει πολλά για το πλαίσιο και την πίσω ανάρτηση.

Ο χωμάτινος χαρακτήρας της μοτοσικλέτας είναι εμφανής και από τους μεγάλους τροχούς.

Ήδη γνωρίζουμε από τις πληροφορίες των Βρετανών δημοσιογράφων ότι ο τρικύλινδρος κινητήρας του θα αποδίδει περίπου 140 ίππους.

Νέες φωτογραφίες του Triumph 1200

Μια ακόμη φωτογραφία του νέου μεγάλου on-off που ετοιμάζει η Triumph βρήκε το δρόμο της προς το διαδίκτυο. Η συγκεκριμένη φωτογραφία φανερώνει νέα στοιχεία για το μοντέλο.

 
Το νέο on-off της Triumph έχει συλληφθεί ξανά στο παρελθόν από το φωτογραφικό φακό, αλλά η συγκεκριμένη φωτογραφία φανερώνει περισσότερα στοιχεία. Πρώτα απ’ όλα, όπως φαίνεται, το πλαίσιο της μοτοσικλέτας είναι σωληνωτό και εκτεθειμένο, όπως στην περίπτωση του Tiger 800. Επιπλέον η σέλα για αναβάτη και συνεπιβάτη εμφανίζεται μεγάλη, φανερώνοντας την προσοχή που έδειξαν οι Βρετανοί στον τομέα της άνεσης.
Για τον κινητήρα δεν έχουμε κάποιο νέο στοιχείο, ωστόσο, η συγκεκριμένη φωτογραφία φανερώνει κάποια νέα στοιχεία για την πίσω ανάρτηση. Εκεί διακρίνεται ένα μονόμπρατσο ψαλίδι με άξονα, το οποίο θυμίζει το σύστημα Paralever της BMW.

Θυμίζουμε ότι το mega on-off της Triumph, το οποίο θα ονομάζεται Adventurer ή Explorer (εδώ οι απόψεις διίστανται), αναμένεται να χρησιμοποιεί τρικύλινδρο κινητήρα με τη χωρητικότητα να ανέρχεται μεταξύ 1.150 και 1.180 κ.εκ. και την ισχύ του να πλησιάζει τους 140 περίπου ίππους (λιγότερους από όσους θα μπορούσε να αποδώσει το μοτέρ) ώστε να γίνει η ισχύς πιο χρησιμοποιήσιμη, ενώ ακούγεται ότι θα αποδίδει την κορυφαία ροπή της κατηγορίας.

Το νέο μοντέλο της Triumph θα ενδυναμώσει τη βρετανική εταιρεία στον τομέα των mega on-off, ωστόσο, δεν προορίζεται να αντικαταστήσει τον μέχρι τώρα εκπρόσωπο της εταιρείας στην κατηγορία, το Tiger 1050. Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, το μεγάλο Tiger αναμένεται να ανανεωθεί ριζικά για το 2012 και να αποκτήσει περισσότερο ασφάλτινο και sport χαρακτήρα, αφήνοντας ανοιχτό το πεδίο για το νέο Adventurer (ή Explorer).

 

TRIUMPH - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ