net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οι Γάλλοι συνάδελφοι εντόπισαν σε επίπεδο δοκιμών ένα τετρακύλινδρο Kawasaki Versys 1000.

To εικονιζόμενο Versys 1000 χρησιμοποιεί τον κινητήρα και το πλαίσιο του Z 1000, κάτι που εγγυάται επιδόσεις και χαμηλό βάρος.

Κατασκοπία: Kawasaki Versys 1000

Ο γαλλικός ιστότοπος Moto-Net.com φαίνεται να εντόπισε ένα νέο τετρακύλινδρο Kawasaki Versys 1000 σε επίπεδο τελικών δοκιμών, πριν ακόμα να περάσει στην παραγωγή.

 
Οι φωτογραφίες που βλέπετε παρουσιάζουν ένα μεγάλο κυβισμού Versys, το οποίο διαθέτει το πλαίσιο, αλλά και τον τετρακύλινδρο εν σειρά κινητήρα των 1.043 κ.εκ. του Z 1000. Αυτό σημαίνει ότι, αν το εικονιζόμενο Versys 1000 περάσει στην παραγωγή (κάτι πολύ πιθανό) θα είναι σχετικά ελαφρύ για τα στάνταρ της κατηγορίας, χάρη στα μέρη που δανείστηκε από το μεγάλο Z.

Εμφανής είναι στις φωτογραφίες και ο ασφάλτινος χαρακτήρας του μοντέλου. Πρώτα απ’ όλα, όπως μπορείτε να δείτε, το τελικό της εξάτμισης είναι τοποθετημένο χαμηλά. Επιπλέον, οι τροχοί έχουν διάμετρο 17 ιντσών. Επιπλέον, η θέση οδήγησης φαίνεται όρθια, κατατάσσοντας το εικονιζόμενο Versys 1000 στη νέα υποκατηγορία των adventure tourers.

Σίγουρα, πάντως, τα δύο σημαντικά μέρη που δανείζεται το Versys 1000 από το Z 1000 εγγυώνται χαμηλό βάρος, υψηλές επιδόσεις και sport συμπεριφορά. Και αν όντως περάσει στην παραγωγή ένα Versys 1000, αναμένεται να το δούμε και επίσημα στην EICMA του Μιλάνου, στις αρχές Νοεμβρίου. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ