net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το NCR M4 θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις και είναι βασισμένο στο Monster 1100 Εvo της Ducati.

Διαθέτει μέρη από τιτάνιο και άλλα από ανθρακόνημα, ακόμη και στο πάνελ των οργάνων.

Οι αναρτήσεις φέρουν την υπογραφή της Ohlins και τα φρένα της Brembo.

Μην περιμένετε καμιά προσιτή τιμή. Οι δύο εκδόσεις θα κοστίζουν 49.900 και 69.900 δολάρια.

Εντυπωσιακό NCR M4 & One Shot

Δύο νέες εντυπωσιακές κατασκευές παρουσίασε η NCR, βασισμένες στο Ducati Monster 1100 Evo, με εξοπλισμό και επιδόσεις που εντυπωσιάζουν.

 
Πρόκειται για τo NCR M4 και την ειδική έκδοση One Shot. Το γεγονός ότι τα δύο μοντέλα βασίστηκαν στο Monster της Ducati είναι εμφανές και από την αισθητική τους, μιας και οι κατασκευαστές διατήρησαν την ίδια φιλοσοφία. Πέρα από αυτό, όμως τα δύο M4 διαθέτουν μέρη από τιτάνιο και ανθρακονήματα, αλλά και βάρος που δεν ξεπερνά τα 130 κιλά!

Όσον αφορά τις επιδόσεις, αυτές είναι εξίσου εντυπωσιακές. Η ισχύς αγγίζει τους 107 ίππους και η ροπή τα 11,6 kgm. Η απλή έκδοση διαθέτει, όσον αφορά στον εξοπλισμό, ρεζερβουάρ, κάλυμμα στον πίνακα οργάνων, καπάκια ψυγείου και φτερά από ανθρακόνημα, καθώς και χειροποίητα μέρη φτιαγμένα από την NCR. Αναρτήσεις και φρένα φέρουν την υπογραφή των Ohlins και Brembo αντίστοιχα.
Η πιο exclusive έκδοση με το όνομα One Shot, από την άλλη, είναι ακόμη πιο «προικισμένη». Εκεί ο κινητήρας είναι μεγαλύτερου κυβισμού και αποδίδει 132 ίππους και 14,5 kgm ροπής. Στο One Shot το βάρος δεν ξεπερνά τα 126 κιλά, χάρη στα επιπλέον μέρη από τιτάνιο και ανθρακόνημα. Ανάμεσα σε αυτά, ο συμπλέκτης, οι βάσεις του πλαισίου και μέρη του κινητήρα.

Σύμφωνα με την NCR, το M4 μπορεί να μετατραπεί σε μερικά λεπτά από καθαρόαιμη μοτοσικλέτα πίστας σε μοντέλο δρόμου και αντίστροφα. Με το ξεβίδωμα πέντε βιδών, το πίσω υποπλαίσιο μπορεί να αντικατασταθεί από μια πιο… street friendly ουρά, όπως αντίστοιχα και στο μπροστινό μέρος μπορεί να τοποθετηθεί μπικίνι ή φουλ φέρινγκ, αφαιρώντας μόλις δύο βίδες.
Όπως μπορείτε μάλλον εύκολα να συμπεράνετε κι από τα παραπάνω, τα δύο NCR M4 δε θα είναι ιδιαίτερα προσιτά. Η απλή έκδοση τιμολογείται στα 49.900 δολάρια, ενώ η έκδοση One Shot στα 69.000. Η διάθεσή τους αναμένεται να ξεκινήσει στην αμερικανική αγορά την άνοιξη του 2012.

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ