net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ένα teaser βίντεο για το ηλεκτρικό scooter της BMW.

Στο teaser βίντεο της BMW δεν πρωταγωνιστεί το εικονιζόμενο e-Scooter, αλλά το μήνυμα των Βαυαρών είναι ξεκάθαρο.

Τουλάχιστον έχουμε τις κατασκοπικές φωτογραφίες να θαυμάσουμε, μέχρι την παρουσίασή του στην EICMA.

Teaser βίντεο για το e-Scooter της BMW

Ένα teaser βίντεο για το ηλεκτρικό scooter που θα παρουσιάσει στην EICMA δημοσίευσε η BMW, ένα μήνα πριν την επίσημη πρώτη του στη διεθνή έκθεση.

 
Η BMW φαίνεται πως μένει σταθερή στη μέθοδο που διατηρεί τους τελευταίους μήνες και δεν ανακοινώνει περισσότερες πληροφορίες για το e-Scooter. Αν εξαιρέσουμε, μάλιστα, τις κατασκοπικές φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί κατά καιρούς, δε γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα για το ηλεκτρικό scooter. Και οι Βαυαροί είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν έτσι τα πράγματα, μέχρι την παρουσίασή του στην EICMA του Μιλάνου (8-13 Νοεμβρίου).

Αυτή τη λογική ακολουθεί και το teaser βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα. Σε αυτό δε βλέπουμε ούτε ένα πλάνο του scooter, αλλά το εν λόγω βίντεο είναι καλοδουλεμένο και έξυπνο. Έχει γυριστεί από την ομάδα CRIC, η οποία κέρδισε το βραβείο στην κατηγορία των νέων σκηνοθετών στο φετινό φεστιβάλ των Κανών.

Στο βίντεο, λοιπόν, δεν πρωταγωνιστεί το e-Scooter, αλλά ένας πιτσιρικάς, ο οποίος παίζει με αυτοκινητάκια στο σπίτι του. Και όλα πάνε καλά για αυτόν και το παιχνίδι του, μέχρι που συναντά εμπόδια, ανάμεσα από τα οποία το αυτοκινητάκι του δε χωράει να περάσει. Σας θυμίζει τίποτα;

Η BMW προωθεί το μήνυμα ότι με δύο τροχούς μπορείς να κινηθείς με μεγαλύτερη ευκολία και εκεί «εμφανίζεται» το e-Scooter, αν και το βίντεο περιορίζεται σε ένα σχέδιο και δεν εμφανίζει το μοντέλο. Και, όσο έξυπνο και ευχάριστο κι αν είναι το βίντεο, σίγουρα θα θέλαμε να ρίξουμε μια, έστω κλεφτή, ματιά στο μεγάλο βήμα που ετοιμάζει η βαυαρική εταιρεία, όχι μόνο στη νέα για αυτή κατηγορία των scooter, αλλά και στην ηλεκτροκίνηση.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ