net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

O Chip Yates με το θηρίο των 241 ίππων, κατά τη διάρκεια της ανάβασης

«Ηλεκτρικό» ρεκόρ στο Pikes Peak!

Στον θρυλικό αγώνα της ανάβασης του Pikes Peak που γίνεται κάθε χρόνο στις Η.Π.Α., φέτος μία μοτοσικλέτα έσπασε το ρεκόρ του ισχυρότερου δίκυκλου που έχει ποτέ λάβει μέρος. Η έκπληξη; Επρόκειτο για την ηλεκτρική μοτοσικλέτα του Chip Yates, που αποδίδει 241 ίππους.

 
Μιλάμε για τη μοτοσικλέτα του Chip Yates, που με 241hp διέλυσε τον ανταγωνισμό σε θέμα ιπποδύναμης. Στον αγώνα τσάκισε το ρεκόρ ηλεκτροκίνητων μοτοσικλετών των 16.55.849 λεπτών, σημειώνοντας χρόνο της τάξης των 12.50.094 λεπτών! Για να καταλάβουμε τη δύναμη του χρόνου που σημείωσε στο Pikes Peak αυτή η ηλεκτρική μοτοσικλέτα, σημειώστε πως πρόκειται για ασφάλτινη Superbike, που πήγαινε απίστευτα αργά στο χωμάτινο κομμάτι του αγώνα.

Επιπλέον σημειώστε πως το 2011 είναι η τελευταία χρονιά που ο αγώνας του Pikes Peak συμπεριλάμβανε και χωμάτινο κομμάτι. Δηλαδή, του χρόνου που θα είναι αμιγώς ασφάλτινος αγώνας, λέτε να έχουμε νικητή ηλεκτρικό;! Τέλος, για να σας δώσουμε και ένα μέτρο σύγκρισης για τους χρόνους των βενζινοκίνητων στον αγώνα, ο νικητής του 2011, συμμετέχοντας με βελτιωμένο Ducati Multistrada 1200, σημείωσε νέο ρεκόρ με 11.11.32 λεπτά.

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ