net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

138 εκατομμύρια ηλεκτρικά μέχρι το 2017!

Η έρευνα της εταιρείας ερευνών Pike Research προβλέπει ότι τα 17 περίπου εκατομμύρια ηλεκτρικά δίκυκλα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή σε παγκόσμια κλίμακα σχεδόν θα δεκαπλασιαστούν με το τέλος της επόμενης πενταετίας!

 
Ρόλο σε αυτήν την αύξηση θα παίξουν η βελτίωση της τεχνολογίας, οι κρατικές πρωτοβουλίες και το υψηλό κόστος της βενζίνης.

«Οι ηλεκτρικές μοτοσικλέτες και τα scooter θα τραβήξουν πολλούς καταναλωτές», δηλώνει ο αναλυτής Dave Hurst, «καθώς είναι σχετικά φθηνά στη χρήση, δεν καταλαμβάνουν μεγάλο χώρο και είναι εύκολα στη συντήρηση, κι επομένως ιδιαίτερα γοητευτικά για τους κατοίκους των πόλεων. Τα οχήματα αυτά αρέσουν και στις κυβερνήσεις, καθώς μπορούν να εκμεταλλευτούν τις υπάρχουσες συγκοινωνίες και το σύστημα ηλεκτροδότησης, χωρίς τα προβλήματα του κυκλοφοριακού και την εκπομπή βλαβερών ρύπων που παρουσιάζουν τα συμβατικά οχήματα».

Στις προβλέψεις του Hurst βρίσκεται και αυτή που φέρνει τα ηλεκτρικά scooter στην κορυφή των πωλήσεων, ακόμη και εις βάρος των ηλεκτρικών μοτοσικλετών, οι οποίες θα απευθύνονται σε κοινό που έχει να διανύσει μεγαλύτερες αποστάσεις και όχι αστικές.

 

ECO-moto-news - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ