net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Modenas - Έρχεται το νέο GT135

Μετά τη δημιουργία του Dinamik 125, η Modenas θέλοντας να συνεχίσει την επιτυχημένη της πορεία, παρουσιάζει και στην Ελλάδα το νέο GT135. H ημερομηνία άφιξης του είναι η 15η Απριλίου, ενώ το GT135 πιστεύεται ότι θα επιβεβαιώσει την υπεροχή της εταιρείας στην κατηγορία των παπιών.

 
Με το νέο GT135, η Modenas γίνεται ξανά ελκυστική στο νεανικό τμήμα των καταναλωτών (18-35 ετών). Το GT135 απευθύνεται σε κοινό που δίνει έμφαση στις δυνατές συγκινήσεις και αναζητά την οδήγηση ενός οχήματος με ελκυστική εμφάνιση που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του, καθώς η οδηγική του συμπεριφορά προσδίδει αίσθημα στιβαρής μοτοσικλέτας, χάρη στο άκαμπτο επανασχεδιασμένο πλαίσιο.

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ
Το νέο GT135 ακολουθεί το στυλ του εκρηκτικού Dinamik 125, φέροντας αιχμηρές και επιθετικές γραμμές, χαρακτηριστικά του οποίου μαζί με τις επιδόσεις που το συνόδευαν, το κατέστησαν μοναδικό και ξεχωριστό στην κατηγορία των σπορ παπιών. Το δυναμικό design του GT135, προϊδεάζει τον αναβάτη για γρήγορη οδήγηση επιδόσεων καθώς διαθέτει:
• Αεροδυναμική εμπρόσθια μάσκα με ενσωματωμένα φλας
• Μοντέρνας σχεδίασης γρίλιες εσωτερικής ποδιάς
• Ισχυρό διπλό προβολέα επιθετικής εμφάνισης ο οποίος δένει άψογα με την αεροδυναμική μάσκα
• Εντυπωσιακό μικτό ψηφιακό / αναλογικό κοντέρ, αποτελούμενο από μία σύγχρονη κονσόλα με ψηφιακή οθόνη πολλαπλών ενδείξεων, και αναλογικό στροφόμετρο. Η πληροφόρηση του αναβάτη είναι πραγματικά πλήρης, καθώς διαθέτει ηλεκτρονική ένδειξη ταχύτητας κιβωτίου, λυχνία ένδειξης επιπέδου φόρτισης της μπαταρίας, δείκτη ελέγχου στάθμης λαδιού και βενζίνης, ολικό και μερικό χιλιομετρητή, ρολόι, λυχνίες φλας και φώτων πορείας
• Ελκυστική ουρά αγωνιστικής σχεδίασης με κομψό φανάρι το οποίο καταλήγει σε λεπτό και καλοσχεδιασμένο οπίσθιο φτερό

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ – ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ
Το νέο GT135 προσφέρει μέγιστες επιδόσεις, χάρη στη ισχύ του νέου κινητήρα του, κατατάσσοντάς το στη κορυφή της κατηγορίας.
Ειδικότερα:
• Ο 4χρονος SOCH κινητήρας, με τροφοδοσία μέσω καρμπιρατέρ KEIHIN NCV 24mm, προσφέρει μέγιστη ισχύ 11 ίππων στις 7750 στροφές, προσδίδοντας στο GT135 δυνατή επιτάχυνση και άφθονη ροπή
• Διαθέτει πιστόνι με επικάλυψη μολυβδαινίου (MoS2) για μεγάλη αντοχή και αξιοπιστία και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου (ΚΥΚΛΟΣ ECE-R40 1,94l/100km)
• Έχει άριστη απόδοση στις χαμηλές και μεσαίες στροφές, ως συνέπεια της μεγάλης διαδρομής, ενώ η μεγάλη διάμετρος του στροφάλου αυξάνει την σταθερότητα στις χαμηλές στροφές. Διάμετρος Χ Διαδρομή: 53mm Χ 59mm
• Επιτυγχάνεται εύκολη και άμεση εκκίνηση μέσω του μηχανισμού αυτόματης αποσυμπίεσης
• Μακροζωία του κινητήρα και τέλεια λίπανση μέσω του μηχανισμού διπλού φιλτραρίσματος (DFLS)
• Εξασφάλιση υψηλότερης συμπίεσης και δύναμης με ταυτόχρονα καλύτερη επαγωγή θερμοκρασίας, μέσω της ειδικής κατασκευής του κυλίνδρου In Mound Cylinder Liner (IMCL)
• Κοκκοράκια εφοδιασμένα με ρουλεμάν στο σημείο επαφής με τον εκκεντροφόρο, για ελαχιστοποίηση του θορύβου και μέγιστη αντοχή
• Γρανάζια ταχυτήτων με νέα σχεδίαση για ομαλές και απαλές αλλαγές Ταχυτήτων

ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΟΔΗΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
Το νέο GT135 είναι ασφαλές ευέλικτο και σταθερό:
• Εφοδιάζεται με δύο εργοστασιακά δισκόφρενα της NISSIN εμπρός και πίσω, με διπίστονες δαγκάνες και το μεγαλύτερο εμπρόσθιο δισκόφρενο στη κατηγορία του, διαστάσεων 234mm, δανεισμένο από το δίχρονο Dinamik 125, προσφέροντας άμεσο και προοδευτικό φρενάρισμα.
• Προσφέρει άμεση και προοδευτική ανταπόκριση αποσβένοντας αποτελεσματικά τους κραδασμούς του οδοστρώματος χάρη στο εμπρόσθιο τηλεσκοπικό πιρούνι και τις πίσω ρυθμιζόμενες αναρτήσεις που έχει επιμεληθεί η KAYABA.
• Διαθέτει διπλούς πολυεδρικούς προβολείς που κάνουν τη νύχτα μέρα για καλύτερη ορατότητα και ασφαλή οδήγηση.
• Το πλαίσιο είναι σωληνωτό δικτύωμα με ενισχύσεις, προσφέροντας ακαμψία και ιδιαίτερα υψηλή ικανότητα απορρόφησης κραδασμών με στόχο τη μέγιστη ευελιξία και ακρίβεια στην οδήγηση.
• Οι ζάντες αλουμινίου 17’’είναι από ελαφρύ χυτό κράμα.
• Διαθέτει αντίβαρα τιμονιού για καλοζυγισμένη οδήγηση

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΡΟΧΩΝ 1245 mm
ΠΛΑΤΟΣ 680 mm
ΜΗΚΟΣ 1950 mm
ΥΨΟΣ 1060 mm
ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΔΑΦΟΥΣ 120mm
ΥΨΟΣ ΣΕΛΑΣ 750mm
ΒΑΡΟΣ (ΣΤΕΓΝΟ) 102Kg
ΧΩΡΗΤΙΚ. ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ 4,3 lit
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 1,94l/100km (ΚΥΚΛΟΣ ECE-R40)

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ
ΤΥΠΟΣ 4 ΧΡΟΝΟΣ, SOHC, ΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΟΣ
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ x ΔΙΑΔΡΟΜΗ 53mm Χ 59mm
ΣΧΕΣΗ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ 10:1
ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ 11PS/ 7750rpm
ΜΕΓΙΣΤΗ ΡΟΠΗ 10.7Nm/5500 rpm
ΚΑΡΜΠΙΡΑΤΕΡ KEIHIN NCV24
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ DC - CDI
ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΜΙΖΑ – ΜΑΝΙΒΕΛΑ
ΨΥΞΗ ΑΕΡΟΨΥΚΤΟ
ΧΩΡΗΤΙΚ. ΛΑΔΙΟΥ 1,1 lit

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ
ΤΥΠΟΣ ΣΩΛΗΝΩΤΟ ΔΙΚΤΥΩΜΑ ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ
ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟ 2.50 x 17 43P
ΟΠΙΣΘΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ 2.75 x 17 47P
ΕΜΠΡΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΟ ΠΙΡΟΥΝΙ
ΟΠΙΣΘΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΙΠΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ KAYABA
ΕΜΠΡΟΣ ΦΡΕΝΟ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΟ 234mm
ΠΙΣΩ ΦΡΕΝΟ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΟ 192mm

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ