net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ταξιδέψτε με την SHAD

Με μία πλήρη γκάμα αξεσουάρ για τουρισμό η SHAD κάνει το Yamaha Fazer 600 σωστό ταξιδευτή! Πέρα από τις λύσεις για την μεταφορά αντικειμένων στο ταξίδι, οι Ισπανοί επεμβαίνουν και στην εργονομία της μοτοσικλέτας με τη σέλα που έχουν σχεδιάσει ειδικά για το ιαπωνικό μοντέλο.

 
Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, τα αξεσουάρ της μοτοσικλέτας, που αυξάνουν δραματικά τις μεταφορικές της ικανότητες αποτελούνται από ένα top case 46 λίτρων, δύο πλαϊνές τσάντες και ένα μεγάλο tank bag με εργονομική θήκη για GPS.
Το SH46 είναι ένα μεγάλης χωρητικότητας (46 λίτρα) και μοντέρνου σχεδιασμού Top case. Μπορεί να δεχθεί με άνεση δύο κράνη κλειστού τύπου ενώ το χρώμα του μπορεί να αλλάξει ώστε να ταιριάξει καλύτερα με τη μοτοσικλέτα σας. Στον προαιρετικό εξοπλισμό για την συγκεκριμένη βαλίτσα θα βρείτε και το φωτιστικό σώμα για να γίνετε ακόμη πιο ορατοί στους άλλους. Επίσης προαιρετικό είναι και το μαξιλαράκι για την πλάτη του συνεπιβάτη αυξάνοντας τα επίπεδα της άνεσης.
Οι πλαϊνές μαλακές βαλίτσες SB60 φέρουν επίσης εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που δεν συναντάμε συχνά. Έχουν χωρητικότητα 30 λίτρα έκαστη, φέρουν ρόδες αλλά και βραχίονα που εκτείνεται, κάτι που κάνει πολύ εύκολη τη μεταφορά τους από και προς τη μοτοσικλέτα. Τέλος, φέρουν και κάλυμμα για τη βροχή αλλά και επιπλέον λάστιχα για την ασφαλέστερη στήριξη των αντικειμένων.
Τέλος, το Tank bag SB15 GPS, είναι ένα μεσαίας χωρητικότητας βαλιτσάκι με ειδική θέση για το σύστημα πλοήγησης της μοτοσικλέτας σας και ιδανικό σχεδόν για τους περισσότερους τύπους μοτοσικλέτας.

Πέρα από την εντυπωσιακή της σχεδίαση, η σέλα που προορίζει η ισπανική εταιρία για το δημοφιλές Fazer κερδίζει πόντους και στον τομέα της εργονομίας αφού, σύμφωνα με την ίδια, αυξάνει την επιφάνεια που έρχεται σε επαφή με τα μαλακά μόρια του αναβάτη κατά 20% με συνέπεια την καλύτερη κατανομή του βάρους στη συγκεκριμένη περιοχή και τη μείωση της κόπωσης. Η αύξηση της επιφάνειας για τον συνεπιβάτη είναι ακόμη μεγαλύτερη αφού το ποσοστό φτάνει το 25. Είναι αδιάβροχη (συμπεριλαμβανόμενων και των ραφών) και υπάρχει σε τρεις χρωματικούς συνδυασμούς: Μαύρη με μαύρες ραφές, μαύρη-γκρι με μαύρες και κόκκινες ραφές και λευκή με λευκές ραφές.

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ