net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Νέα Triumph Daytona 675R!

To γράμμα «R» έχει μια ξεχωριστή σημασία στο χώρο της μοτοσικλέτας. Η παρουσία του (μονού, διπλού ή τριπλού) υποδηλώνει πάντα κάτι extReme, spoRt ή Racing και αυτό ακριβώς συμβαίνει στη νέα έκδοση της Daytona, την 675R, η οποία «προικίζεται» με εξοπλισμό αντάξιο του γράμματος αυτού.

 
Τα μέχρι τώρα στοιχεία κάνουν λόγο για μια συνολική αναβάθμιση των περιφερειακών, όχι όμως και για επεμβάσεις στον κινητήρα που αποσκοπούν σε αύξηση της ισχύος. Χωρίς κάτι τέτοιο να αποκλείεται, θα σταθούμε προς το παρόν μόνο στις αλλαγές που φαίνονται και επιβεβαιώνονται από τις φωτογραφίες του μοντέλου. Στις αναρτήσεις, λοιπόν, την υπογραφή στην έκδοση «R» βάζει η Ohlins, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό (πάντως, δεν είναι καθόλου κακό!), ενώ τον τομέα των φρένων έχει «επιληφθεί» η Brembo, εξοπλίζοντας τη μοτοσικλέτα με ακτινικές monoblock δαγκάνες μπροστά. Η Daytona 675R ξεχωρίζει επίσης από τα «βασικά» μοντέλα με τα γραφικά και τα χρώματά της, με το βαμμένο κόκκινο υποπλαίσιό της, την επίσης κόκκινη «ρίγα» στις ζάντες της και τα επιμέρους τμήματά της από carbon.

Περισσότερες πληροφορίες για τη μοτοσικλέτα θα είναι διαθέσιμες στην επίσημη παρουσίασή της, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην έκθεση του Μιλάνου, την EICMA, στις 2 Νοεμβρίου. Μέχρι τότε, αρκούμαστε στο να θαυμάζουμε μια αντικειμενικά πανέμορφη μοτοσικλέτα!

 

TRIUMPH - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ