net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Υamaha Worldcrosser, «αγριεμένο» Super Tenere

Ένα Super Tenere 1200 με εξοπλισμό που στοιχίζει όσο… άλλο ένα Super Tenere! To Worldcrosser αποτελεί ένα concept που δημιουργήθηκε για να καταδείξει τις δυνατότητες customizing της βασικής έκδοσης, αφού τα περισσότερα αξεσουάρ μπορεί να τα προμηθευτεί οποιοσδήποτε κάτοχος Super Tenere 1200.

 
Λεπτομέρειες και αναλυτικούς πίνακες των αξεσουάρ και των extra που φέρει το Worldcrosser δεν έχει δώσει η Yamaha μέχρι στιγμής, οπότε αρκούμαστε σε αυτά που βλέπουμε και στη δήλωση της εταιρείας, ότι έχουν χρησιμοποιηθεί κατά κόρον υλικά όπως το carbon και το αλουμίνιο, για μείωση του βάρους. Έχουμε και λέμε λοιπόν: τελικά εξατμίσεων από την Akrapovic, αναρτήσεις από την Ohlins, «wave» φρένα, νέες ζάντες με στήριξη των ακτινών σε εσωτερική στεφάνη προκειμένου να χρησιμοποιούνται tubeless ελαστικά, Metzeler Karoo 2 τρακτερωτά ελαστικά, δεύτερο ρεζερβουάρ στην ουρά, GPS – Navigator, προστατευτική ποδιά αλουμινίου, διάφορα προστατευτικά carbon, μονόσελο, εργαλειοθήκη με εύκολη πρόσβαση και αρκετά στιλιστικά στοιχεία που παραπέμπουν σε rally και adventure καταστάσεις.

Το Worldcrosser δε θα διατίθεται προς πώληση ως special έκδοση, θα διατίθενται όμως τα extra και τα αξεσουάρ του, οπότε οποιοσδήποτε κάτοχος Super Tenere 1200 θα μπορεί να αναβαθμίσει στα σημεία -ή και ολοκληρωτικά, αν έχει… βαθιά τσέπη- τη μοτοσικλέτα του.

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ