net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Επίσημες φωτογραφίες του Suzuki GSR 750

Με την έκθεση της Κολωνίας να ξεκινά σήμερα (press day), είναι ζήτημα λίγων ωρών μέχρι την επίσημη παρουσίαση του νέου streetfighter της Suzuki, GSR 750. Εν αναμονή των τεχνικών χαρακτηριστικών, αρκούμαστε σε ένα set επίσημων φωτογραφιών που έδωσε η Suzuki στη δημοσιότητα.

 
Aprilia SL750 Shiver, ΒΜW F800R, Ducati Monster 796, Kawasaki Z750, Yamaha FZ8… δεν είναι και λίγοι οι εκπρόσωποι στη κατηγορία των 750 naked / streetfighter, ενώ ο ανταγωνισμός έχει φουντώσει για τα καλά. H Suzuki δεν θα μπορούσε φυσικά να μείνει αμέτοχη σε αυτό, πόσο μάλιστα όταν είχε έτοιμο μηχανικό σύνολο στα 750 κ.εκ. Με «δάνειο» του κινητήρα από το GSX-R 750 λοιπόν, δημιουργήθηκε το GSR 750, το οποίο εκ πρώτης όψεως ακολουθεί πιστά τις επιταγές της κατηγορίας. Επιθετική και γωνιώδης σχεδίαση, ένας κινητήρας –προφανώς- προσαρμοσμένος στα νέα του καθήκοντα και κάποιες υποσχέσεις all around χρήσης και πρακτικότητας. Ακριβώς η συνταγή της επιτυχίας δηλαδή!

H επίσημη παρουσίαση του Suzuki GSR 750 αναμένεται από στιγμή σε στιγμή στη Κολωνία, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο mototriti.gr, καθώς το άρθρο θα τροφοδοτείται άμεσα με νέα στοιχεία και φωτογραφίες.

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ