net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Stop Press: Spy Photo από το νέο on-off της Triumph

Σε διαδικασία δοκιμών εκτός δρόμου συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός ένα νέο on-off μοντέλο της Triumph. Περισσότερες πληροφορίες μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν, πέραν φυσικά του γεγονότος ότι οι Βρετανοί πρόκειται να διεισδύσουν σε μια κατηγορία που μέχρι πρότινος δεν είχαν παρουσία.

 
Η αλήθεια είναι πως με το που βγήκαν στη δημοσιότητα οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες, «έτυχε» να ενεργοποιηθεί και ένα micro-site αφιερωμένο στο νέο μοντέλο, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται ένα teaser video. Στημένο ή όχι, το γεγονός που μας ενδιαφέρει είναι ότι η Triumph θα παρουσιάσει ένα εντελώς νέο μοντέλο on-off, με δυνατότητες οδήγησης εκτός δρόμου. Για την ακρίβεια, το μοντέλο θα είναι ένα, αλλά οι εκδόσεις δύο. Ένα «περιπετειώδες» on-off με 21 ιντσών μπροστινό τροχό και ένα πιο «ασφάλτινο» με 19άρη ή 17άρη μπροστινό τροχό. O κινητήρας της νέας μοτοσικλέτας θα είναι σίγουρα τρικύλινδρος και αυτό δεν το μαντέψαμε, απλώς στο σχετικό video ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος του. Σε ότι αφορά στη χωρητικότητα του, δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση, οπότε όλα τα σενάρια παίζουν, από 675 μέχρι 1050 και -γιατί όχι;- ίσως ένας κυβισμός κάπου ανάμεσα σε αυτούς.

Στο video, που παρουσιάζεται μάλλον η «περιπετειώδης» έκδοση, διακρίνονται ο 21 ιντσών διαμέτρου μπροστινός τροχός, τα διπλά δισκόφρενα μπροστά, καθώς και η τελική μετάδοση με αλυσίδα. Η Triumph επέλεξε να μας προϊδεάσει μέσω του video για τον adventure χαρακτήρα του μοντέλου (πιθανότατα αυτό να είναι και το όνομα του) αφήνοντας υποσχέσεις για πραγματικό on-off χαρακτήρα. Κάπου εδώ όμως τα πράγματα περιπλέκονται. Στο micro-site, όπως θα διαπιστώσατε και εσείς, υπάρχουν τρεις αντίστροφοι μετρητές, που πρόκειται να φθάσουν στο «0», στις 4 Αυγούστου, τη πρώτη Σεπτεμβρίου και τον Οκτώβριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη πρώτη ημερομηνία θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του κινητήρα, ο οποίος λέγεται ότι θα είναι 800 κ.εκ., στη δεύτερη οριζόμενη ημερομηνία θα μάθουμε για το πλαίσιο της μοτοσικλέτας και στη τρίτη για τον extra εξοπλισμό και τα αξεσουάρ. Όπως και να έχει, τον απαραίτητο «ντόρο», τον έκανε η Triumph πάντως!

 

TRIUMPH - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ