net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

MV Agusta F3 προ των πυλών!

Ένα βήμα πριν από το στάδιο της τελικής παραγωγής φαίνεται πως βρίσκεται η «μεσαία» MV Agusta, F3. Μία νέα κατασκοπευτική φωτογραφία της μοτοσικλέτας από τη πίστα της Almeria (Ισπανία), αποκαλύπτει λεπτομέρειες όπως το τελικό με τις τρεις απολήξεις, που βρίσκεται στην καρίνα.

 
Οριστικά τρικύλινδρη λοιπόν η F3 και αυτό επιβεβαιώνεται από το τελικό της εξάτμισης, αλλά πολύ περισσότερο από τους «λαιμούς» της εξαγωγής, που διακρίνονται στην ένθετη φωτογραφία που επισυνάπτουμε. Το κουστούμι των πλαστικών της μοτοσικλέτας που απεικονίζεται ανήκει βέβαια στην F4, ωστόσο κάτω από τα πλαστικά κρύβεται ένας τρικύλινδρος κινητήρας με χωρητικότητα, κατά πάσα πιθανότητα, 675κ.εκ., καθώς και ένα υβριδικό –στα πρότυπα της F4- πλαίσιο που αποτελείται από ατσάλινο χωροδικτύωμα και βάσεις αλουμινίου.

Σύμφωνα μάλιστα με τον φωτογράφο, ο test rider της MV Agusta δοκίμαζε παράλληλα στη πίστα της Almeria και μοντέλα του ανταγωνισμού, όπως Triumph Daytona 675, Kawasaki ZX-6R και Yamaha R6, προφανώς για να έχει άμεσες εντυπώσεις από αυτά, σε σύγκριση με την F3.

To πότε ακριβώς θα παρουσιαστεί η νέα αυτή μοτοσικλέτα κανένας δεν μπορεί να το γνωρίζει, δεδομένων και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η MV Agusta. Σίγουρα είναι θετικό και ενθαρρυντικό το ότι η εξέλιξη και οι δόκιμες συνεχίζονται, αλλά για να προχωρήσει το project μέχρι τέλους, θα πρέπει να βρεθεί κάποιος επενδυτής για να αναλάβει την ιστορική εταιρεία.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ