net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

SYM: Νέο Symphony 50/150SR

Η SYM προχώρησε πρόσφατα, στην ανανέωση κάποιων μοντέλων της και στο λανσάρισμα του νέου Symphony 50/150SR. Το συγκεκριμένο γεγονός ισχυροποίησε τη γκάμα της, χάρη στις «φρέσκες» προτάσεις που απευθύνονται σε όλους και μπορούν να δώσουν νέα πνοή στις καθημερινές μας μετακινήσεις.

 
Οι τρεις νέες προτάσεις της SYM είναι οι εξής:

Νέο Symphony 50SR/150SR

Το νέο Symphony SR παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό στο σαλόνι μοτοσικλέτας Αθηνών. Πρόκειται για ένα sport scooter που συνδυάζει την άνεση με τον έξοχο επιθετικό σχεδιασμό. Με 16’’ τροχούς, δύο μεγάλα δισκόφρενα τύπου μαργαρίτα και με την καλύτερη διάσταση ελαστικών προσφέρει τη χρυσή τομή ευελιξίας και σταθερότητας. Διαθέτει μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλλα, επίπεδο πάτωμα, ενσωματωμένο εμπρόσθιο ντουλαπάκι, πτυσσόμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη, πανέμορφο πρωτοποριακό ψηφιακό καντράν πολλαπλών λειτουργιών και σχάρα αποσκευών, ικανοποιώντας και τους πλέον απαιτητικούς.

Symphony 50SR: 1.595 ευρώ
Symphony 150SR: 1.899 ευρώ

Fiddle II 50S/125S/150

Ένα scooter με καταπληκτική εμφάνιση. Αποτελεί συνδυασμό της μοντέρνας και της κλασικής σχεδίασης. Τα νέα Fiddle II έχουν νέους δυνατούς οικονομικότερους κινητήρες που συνδυάζουν υψηλότερες επιδόσεις, μειωμένες εκπομπές ρύπων και χαμηλότερη κατανάλωση. Για πρώτη φορά, το δημοφιλές μοντέλο της SYM έρχεται στην έκδοση Fiddle II 150 με κινητήρα 149κ.εκ. Θα σας κερδίσει με την πρακτικότητα του και τις ανέσεις του. Διαθέτει σχάρα αποσκευών αλουμινίου, άνετη εργονομική σέλλα και επίπεδο πάτωμα. Διατίθεται σε πέντε νέα υπέροχα χρώματα: Μπεζ, κόκκινο, μαύρο, σιέλ και λευκό.

Fiddle II 50S: 1.399 ευρώ
Fiddle II 125S: 1.699 ευρώ
Fiddle II 150: 1.799 ευρώ

VS150

Το VS 150 αλλάζει. Ανανεώνεται και αναβαθμίζεται. Αποκτά σπορ εμφάνιση, έρχεται σε νέους χρωματισμούς και φορά ισχυρό πίσω δισκόφρενο με διπίστονη δαγκάνα. Το δημοφιλές μοντέλο της SYM αποτελεί το απόλυτο εργαλείο δουλειάς και διασκέδασης. Η πρωτοποριακή καλαίσθητη εμφάνισή του σε συνδυασμό με τα νέα όμορφα γραφικά προσδίδουν μία σπορ αίσθηση στο scooter. Είναι άνετο και πρακτικό, το ιδανικό όχημα για την καθημερινή σας μετακίνηση.

VS 125: 1.975 ευρώ
VS 150: 2.195 ευρώ

 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ