net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Νέα Triumph Sprint ST

Σύμφωνα με πληροφορίες της MCN, η Triumph πρόκειται να παρουσιάσει μια νέα έκδοση του sport touring μοντέλου Sprint. Μάλιστα οι βρετανοί ισχυρίζονται ότι έχουν στη κατοχή τους μια κατασκοπευτική φωτογραφία, στην οποία και απεικονίζεται το νέο μοντέλο να δοκιμάζεται σε δημόσιο δρόμο.

 
Η Sprint ST της Triumph παρουσιάστηκε το 2002, εξοπλισμένη με ολόσωμο fairing και τρικύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 955κ.εκ. με απόδοση 118 ίππους. Το μοντέλο ανήκε σαφέστατα στη sport touring κατηγορία, όντας ικανό για μακρινά ταξίδια με συνεπιβάτη και αποσκευές, αλλά και για γρήγορη «solo» οδήγηση. Το 2005 ανανεώθηκε ριζικά, αποκτώντας τον νέο, επίσης τρικύλινδρο κινητήρα της Triumph, με χωρητικότητα 1.050κ.εκ. και απόδοση 125 ίππους, ενώ η σχεδίαση της ήταν (και παραμένει) ομολογουμένως, μια από τις πιο ξεχωριστές και ιδιαίτερες στις street μοτοσικλέτες γενικότερα.

Μέχρι στιγμής και μέχρι η MCN να αποκαλύψει την κατασκοπευτική φωτογραφία, δεν έχουμε κάποια πληροφορία για το μοντέλο, οπότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υποθέσεις. Θα προσπαθήσει η Triumph να ανταγωνιστεί τη Honda στοχεύοντας στο νέο VFR 1200; Και αν ναι, τι μπορούμε να περιμένουμε ως απάντηση από τους Βρετανούς; Υπομονή λίγες ημέρες, σύντομα θα ξέρουμε περισσότερα πράγματα για το νέο Sport Touring της Triumph.

 

TRIUMPH - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ