net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

MotoSafe: «Κλωβός» παρκαρίσματος

Μια πολύ έξυπνη ιδέα που μπορεί να λύσει το πρόβλημα του ασφαλούς παρκαρίσματος των μοτοσικλετών παρουσίασε η Βρετανική εταιρεία ΜotoSafe. Πρόκειται για ένα «κλωβό» κατασκευασμένο από γαλβανισμένο ατσάλι που μπορεί να φιλοξενήσει μια μοτοσικλέτα και τον ρουχισμό του αναβάτη της.

 
To MotoSafe μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ιδιώτες που δεν έχουν χώρο κλειστού / φυλασσόμενου parking, αλλά αυτό που πραγματικά μπορεί να αποτελέσει λύτρωση για πολλούς μοτοσικλετιστές είναι το εξής: Η εταιρεία που παράγει το MotoSafe, προτίθεται να τοποθετήσει μερικούς τέτοιους κλωβούς σε κεντρικά σημεία των πόλεων και η χρήση τους να γίνεται έναντι ενός αντιτίμου. Φανταστείτε δηλαδή να κατεβαίνετε επί παραδείγματι στο κέντρο και να μπορείτε να παρκάρετε την «αγαπημένη» σας σε ένα κλειστό χώρο, προφυλάσσοντας της από τον καιρό, τους επίδοξους κλέφτες, τους ατζαμήδες οδηγούς και το κακό μάτι! Επιπρόσθετα να έχετε και τη δυνατότητα να ξεφορτωθείτε κράνος, jacket, γάντια και αδιάβροχο, αφού το MotoSafe έχει χώρο και για αυτά!

Ξέρω τι σκέφτεστε! «Πολύ καλό για να είναι ελληνικό». Ε, λοιπόν ορθά σκέφτεστε. στην Μ.Βρετανία συμβαίνουν όλα αυτά, εμείς ακόμα ψάχνουμε με το κιάλι τις θέσεις στάθμευσης δικύκλων που μας έχουν υποσχεθεί κατά καιρούς.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ