net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Επτά νέα μοντέλα η Triumph μέχρι το 2012!

Αυτό ανακοινώθηκε επισήμως από τη Βρετανική εταιρεία, χωρίς ωστόσο να δοθούν περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το «ποιόν» των νέων αυτών μοτοσικλετών. Το σίγουρο είναι πάντως ότι θα παρουσιαστούν μοτοσικλέτες σε κατηγορίες όπου αυτή τη στιγμή η Triumph απουσιάζει.

 
Ένα συμπληρωματικό στοιχείο που μπορεί να μας δώσει μια ιδέα σχετικά με τις προθέσεις της Triumph, είναι ότι στις τρεις «οικογένειες» μοντέλων, Urban Sport, Cruiser και Modern Classic, πρόκειται να προστεθούν άλλες τέσσερις!

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι τέσσερα από τα επτά νέα μοντέλα που πρόκειται να παρουσιαστούν θα ανήκουν σε νέες κατηγορίες, ίσως η Triumph απλώς θα διαχωρίσει την υπάρχουσα γκάμα κάπως πιο «λεπτομερώς», γιατί όπως και να το κάνουμε, το Urban Sport δεν «κολλάει» σε μοτοσικλέτες όπως η Daytona 675 και το Tiger 1050.

Ξέχωρα όμως από αυτό και δεδομένου του ότι η Triumph ανήκει ανάμεσα στις ελάχιστες κατασκευάστριες που παρουσίασαν άνοδο των πωλήσεων εν μέσω οικονομικής κρίσης, αναμένουμε κάποια πραγματικά νέα μοντέλα, όπως ένα mega on-off. Ένα Tiger με αυξημένες εκτός δρόμου δυνατότητες ή κάτι εντελώς νέο; Το σίγουρο είναι ότι σε μια κατηγορία που παρουσιάζει άνθηση η Triumph δεν μπορεί να μείνει αμέτοχη και θα διεκδικήσει το μερίδιο της.

Από εκεί και έπειτα, ως λογικές κινήσεις για εμάς φαντάζουν το –πολυσυζητημένο- Tiger 675, ένα all-round τρικύλινδρο street με τον κινητήρα του ST/Tiger, γιατί όχι μια GT ή και touring μοτοσικλέτα και φυσικά ένα μεγάλο σε κυβισμό Daytona! Όλα αυτά αποτελούν βέβαια εικασίες, αλλά τα «φιτίλια» της μας τα έβαλε η Triumph! Τέσσερις νέες κατηγορίες και επτά νέα μοντέλα…ποια να ναι άραγε;…

 

TRIUMPH - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ