net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Υπό την αιγίδα του ΠΑΣΕΕΔ στο Ελληνικό

Μετά τις εξελίξεις που ήθελαν τον ΣΕΕΑ να μην αναμειγνύεται στη φετινή Έκθεση Μοτοσικλέτας, η τύχη της διοργάνωσης βρέθηκε έρμαιο των φημολογιών και της αβεβαιότητας. Ωστόσο, έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν πως η Έκθεση Μοτοσικλέτας 2010 θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

 
Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής; Η Έκθεση θα διαρκέσει από τις 10 μέχρι τις 18 Απριλίου και θα λάβει μέρος στις εγκαταστάσεις του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, εκεί δηλαδή που ήταν η έδρα της και το 2008, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια. Επιπλέον, οι αντιπροσωπείες των εταιρειών μοτοσικλέτας θα συμμετέχουν στο σύνολό τους στη φετινή Έκθεση, οπότε αναμένεται τα μοντέλα που θα παρουσιαστούν να είναι πολλά περισσότερα από πέρσι. Με λίγα λόγια, η διοργάνωση αναμένεται να είναι μεγαλοπρεπής, σε πείσμα της οικονομικής κρίσης! Αξίζει επίσης να αναφερθεί, ότι θα υπάρξουν και πάλι παράλληλες εκδηλώσεις, για τις οποίες, όμως, δε γνωρίζουμε προς το παρόν περισσότερες πληροφορίες.

Η βασική διαφορά, λοιπόν, της Έκθεσης που θα πραγματοποιηθεί φέτος, σε σχέση με αυτές του 2008 και των προηγούμενων ετών είναι ότι θα βρίσκεται υπό την αιγίδα όχι του ΣΕΑΑ, αλλά του ΠΑΣΕΕΔ. Έτσι, με λίγα λόγια, διοργανωτής είναι ο ίδιος (Lamarco), η Έκθεση επιστρέφει στο Ελληνικό, οι εταιρείες θα συμμετέχουν στο σύνολό τους και τα νέα μοντέλα θα καλογυαλιστούν και θα μας περιμένουν στα περίπτερά τους.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και οποιοδήποτε νεότερο έχει να κάνει με τη φετινή διοργάνωση, μείνετε συντονισμένοι στο mototriti.gr.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ