net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Spy Photo: To VFR 1200 στη τελική του μορφή!

Δύο σχεδόν μήνες πριν από την επίσημη παρουσίαση του, το Honda VFR 1200 φωτογραφήθηκε ενώ δοκιμαζόταν στις Ιταλικές Αλπεις. Η μοτοσικλέτα απεικονίζεται στη τελική της μορφή, με ταξιδιωτικό εξοπλισμό (βαλίτσες) και χωρίς οποιουδήποτε είδους καμουφλάζ.

 
Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από Ιταλό μοτοσικλετιστή σε κάποιο από τους στριφογυριστούς ορεινούς δρόμους που διασχίζουν τις Αλπεις και στη συνέχεια δημοσιεύτηκαν στο motoblog. Το VFR 1200 εμφανίζεται καθ΄ όλα έτοιμο για τη παρουσίαση του και κρίνοντας από τις δύο πλαϊνές βαλίτσες που έφερε, πρέπει να βρίσκεται στο στάδιο όπου πλέον δοκιμάζεται ο έξτρα εξοπλισμός.

Σε σχέση με τις φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι στιγμής αυτές είναι σίγουρα οι πιο αποκαλυπτικές, δίνοντας μας μια ολοκληρωμένη εικόνα για την εμφάνιση της μοτοσικλέτας. Τα βασικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, όπως το ογκώδες μπροστινό μέρος, ο προβολές σχήματος «Χ» και η «slim» σε σχέση με το υπόλοιπο σύνολο ουρά, παραμένουν ως έχουν.

Εντύπωση προκαλεί το πλάτος και το ύψος του συνόλου μάσκας - ζελατίνας, που ξεφεύγει ακόμα και από τα sport-touring δεδομένα, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεται και το fairing, που «φουσκώνει» αρκετά στο ύψος των ποδιών του οδηγού. Όλα αυτά δεν μαρτυρούν τίποτα άλλο φυσικά, εκτός από μια πολλά υποσχόμενη κάλυψη από τον αέρα. Συνολικά και βάση των πρώτων εντυπώσεων, η μοτοσικλέτα αποποιείται την επιθετική σχεδίαση της προκατόχου της που διακρινόταν για τις αιχμηρές γραμμές της και προβάλει ένα πιο φουτουριστικό στυλ με καμπύλες και «μαλακές» γωνίες, που κατά τη γνώμη μας ταιριάζει περισσότερο στο hi-tech χαρακτήρα της.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ