net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η πληρέστερη γκάμα στην ιστορία της H-D

Η Harley Davidson μπαίνει δυναμικά στη νέα σεζόν με μια σειρά νέων μοντέλων, διαθέτοντας την μεγαλύτερη σειρά νέων προϊόντων που έχει παρουσιαστεί ποτέ στην ιστορία της εταιρείας. Με έξι διαφορετικές πλατφόρμες μοντέλων, η Harley Davidson επιτυγχάνει μια μίξη των παραδοσιακών στοιχείων με την σύγχρονη τεχνολογία.

 
«Η νέα φιλόδοξη σειρά μοτοσικλετών έχει σαν σκοπό να προσεγγίσει τους οπαδούς μας με το απίστευτο πάθος που αποπνέει η Harley Davidson για περισσότερο από έναν αιώνα», σχολίασε ο κ. Bill Davidson, Αντιπρόεδρος του Τμήματος Core Customer Marketing της Harley-Davidson. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας αυτά τα νέα μοντέλα και μια πλήρη σειρά προϊόντων για το 2010. Με αυτό τον τρόπο μπορούν να συνεχίσουν να παθιάζονται και να απολαμβάνουν με ακόμη μεγαλύτερη θέρμη τις μοτοσικλέτες μας.»

Τα νέα μοντέλα της Harley Davidsοn είναι τα εξής:

CVO Ultra Classic Electra Glide

Το μοντέλο CVO Ultra Classic Electra Glide, όπως και όλα τα μοντέλα CVO (Custom Vehicle Operations), αποτελεί μια περιορισμένης παραγωγής μοτοσικλέτα που συνδυάζει ιδιαίτερες χρωματικές αποχρώσεις και μια προσεκτικά επιλεγμένη σειρά κορυφαίων αξεσουάρ.

CVO Street Glide

Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι μια νέα έκδοση της δημοφιλούς hot-rod της Harley Davidson. H ισχύς της και φυσικά η χαρακτηριστική και μοναδική αίσθηση που διαθέτει, προέρχονται από το μεγαλύτερο κινητήρα V-Twin που έχει χρησιμοποιήσει ποτέ η Harley Davidson. H CVO Street Glide χαρακτηρίζεται επίσης από λαμπερή χρωμίωση, ζωντανά χρώματα και ανανεωμένη εμφάνιση.

CVO Softail Convertible

Το Harley-Davidson CVO Softail Convertible είναι ένα μοντέλο το οποίο, χάρη στα αποσπώμενα μέρη που διαθέτει (τα οποία μπορούν να προστεθούν ή να αφαιρεθούν χωρίς την βοήθεια εργαλείων), παρουσιάζει ένα πολυμορφικό χαρακτήρα και είναι μοτοσικλέτα κατάλληλη για ολοήμερα ταξίδια με ένα ή δυο άτομα.

CVO Fat Bob

Το Harley-Davidson CVO Fat Bob είναι μια μοτοσικλέτα με επιβλητική εμφάνιση, ελικοειδή Tommy Gun εξάτμιση, τολμηρά χρώματα και πρωτοποριακό στυλ.

Electra Glide Ultra Limited

Ο νέος βασιλιάς του Grand American Touring, το Electra Glide Ultra Limited διαθέτει ενισχυμένη απόδοση και εξελιγμένα χαρακτηριστικά, με ευδιάκριτες στιλιστικές αλλαγές. Το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει επίσης κινητήρα Twin Cam 103, που προσφέρει 10% περισσότερη ιπποδύναμη από τον κινητήρα Twin Cam 96 που υπάρχει σε άλλα μοντέλα Touring.

Fat Boy Special

Πιο σκοτεινό και χαμηλό το μοντέλο Fat Boy Special, διατηρεί την τολμηρή εμφάνιση του μοντέλου Fat Boy, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει μια ανανεωμένη εκδοχή της μηχανής που έχει ακόμη και σήμερα τα ηνία της σειράς. Ο νέος σχεδιασμός και η χαμηλότερη ανάρτηση προσφέρουν χαμηλό ύψος σέλας στα 61,6 εκατοστά, (το χαμηλότερο στη γκάμα της Harley Davidson).

Dyna Wide Glide

Το νέο μοντέλο Wide Glide είναι μια μοτοσικλέτα βασισμένη στο μοντέλο Dyna Big Twin, με το παραδοσιακό chopper στυλ. Η σειρά των Dyna, έχει τις ρίζες της στη δεκαετία του 70 και συνδυάζουν την μεστή απόδοση των Big Twin κινητήρων με το FX τύπου μπροστινό σύστημα.

Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα μοντέλα της Harley Davidson θα υπάρξουν πολύ σύντομα στο mototriti.gr καθώς και στο περιοδικό Moto Τρίτη.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ