net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Νέο Suzuki Gladius 650

Ο αντικαταστάτης του SV650N είναι πλέον γεγονός! Η Suzuki επιστρέφει στην κατηγορία των δικύλινδρων γυμνών μεσαίου κυβισμού με το Gladius, το οποίο εκ΄ πρώτης όψεως τουλάχιστον, δείχνει να απευθύνεται σε ένα ευρύτερο κοινό, με πιο «commuting» χαρακτήρα.

 
Ελάχιστα είναι μέχρι στιγμής τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι πληροφορίες σχετικά με την νέα μοτοσικλέτα της Suzuki. Ο κινητήρας είναι ο πασίγνωστος στην χώρας μας V2 που εφαρμόζεται στα V-Strom 650, με πιο street καταβολές βέβαια και απόδοση που κυμαίνεται γύρω στους 70 ίππους.

Tο πλαίσιο του Gladius είναι χωροδικτύωμα κατασκευασμένο από ατσάλι και σε ότι αφορά στα φρένα και στις αναρτήσεις έχουν χρησιμοποιηθεί συμβατικές λύσεις. Η σχεδίαση έχει εξαλείψει την χαρακτηριστική «γωνιώδη» αισθητική του SV650N και οι γραμμές είναι πλέον καμπύλες και ρέουσες, δημιουργώντας ένα σαφώς λιγότερο επιθετικό σύνολο σε σχέση με τον προκάτοχο του.

Τα ανωτέρω στοιχεία «φωνάζουν» πρακτικότητα, ευκολία χειρισμού, φιλικότητα και (μάλλον) χαμηλή τιμή διάθεσης, με το Gladius 650 να τοποθετείτε στην κατηγορία των commuter μοντέλων μεσαίου κυβισμού.

Λεπτομερή τεχνικά χαρακτηριστικά, διαθεσιμότητα και τιμή αγοράς θα ανακοινωθούν σταδιακά οσονούπω.

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ