net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Suzuki GSR 600 – Dr. Jekyl & Mr. Hyde

Παρ΄ όλο που συμπλέει με την γενικότερη φιλικότητα και ευχρηστία της κατηγορίας των «μεσαίων» street, το GSR κρύβει επίσης έναν ισχυρό street-fighter χαρακτήρα. Πρόκειται περί …διχασμένης προσωπικότητας, αλλά η συμβίωση μαζί του μόνο ως προβληματική δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί.

 
Η σχεδίαση του GSR 600 ακολουθεί δυναμικές γραμμές δημιουργώντας ένα «επιθετικό» σύνολο, χωρίς ωστόσο να γίνονται παραχωρήσεις σε θέματα άνεσης. Σε καθημερινή χρήση είναι αρκετά βολικό και δεν κουράζει τον οδηγό του, κάτι στο οποίο συνδράμουν η όρθια θέση οδήγησης, η μεγάλη και με αρκετό αφρώδες σέλα, καθώς και οι αναρτήσεις που ισορροπούν ιδανικά μεταξύ άνεσης και πληροφόρησης.

Ο …έτερος εαυτός του GSR 600 θα εκδηλωθεί μόνο κατά βούληση του οδηγού, προβάλλοντας έναν αρκούντως δυναμικό για την κατηγορία, «sport» χαρακτήρα. Σύμμαχος του αναβάτη σε αυτή την ευχάριστη «κρίση προσωπικότητας», αποτελούν το στιβαρό αλουμινένιο πλαίσιο δύο δοκών, τα προερχόμενα από το GSX-R 750 φρένα και κυρίως ο κινητήρας που προέρχεται από το GSX-R 600, έχοντας διατηρήσει αναλλοίωτα σε μεγάλο βαθμό τα supersport γονίδια του.

To GSR 600 είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις, standard, ABS και S, με την τελευταία να προσθέτει έξτρα «κακία» στην εμφάνιση, αφού προσφέρει εργοστασιακό μασκάκι και καρίνα στον εξοπλισμό.

Οι τιμές για τις εκδόσεις του Suzuki GSR 600 διαμορφώνονται ως εξής:

GSR 600 - 5.995€
GSR 600 ABS - 6.995€
GSR 600 ABS VERSION ''S'' - 7.695€
Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Κινητήρας: 4Τ, 4Κ, 4Β, Υ/Ψ
Χωρητικότητα: 599 (κ.εκ.)
Ισχύς: 98/ 12.000 (ίπποι/ σ.α.λ.)
Ροπή: 6,5/ 10.000 (kgm/ σ.α.λ.)
Τροφοδοσία: Ψεκασμός
Κατανάλωση: 7,5 λίτρα/ 100χλμ.
Ρεζερβουάρ: 16,5 (λίτρα)
Βάρος: 183 (κιλά)

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ