net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Συνεργασία Honda Italia – IBM

Η Honda Italia, θυγατρική της Honda Motor Co., ανακοίνωσε την συνεργασία της και το συμβόλαιο που υπέγραψε με την ΙΒΜ ώστε να δώσει νέο αέρα στην εξέλιξη της παραγωγής όσον αφορά την εφαρμογή RFID (Radio Frequency Identification) για την καταμέτρηση και αναγνώριση των δικύκλων.

 
Οι εγκαταστάσεις εντοπίζονται στην Ατέσα της Ιταλίας ενώ η συνεργασία αυτή θα επιτρέψει στην Honda Italy να καταφέρει να ανεβάσει σε υψηλότερα επίπεδα την ακρίβεια στην διαχείριση μεγάλων παραγωγών scooter και μοτοσικλετών στην Ιταλία.

Από την πλευρά της, η IBM, θα υποστηρίξει την Honda όσον αφορά τον σχεδιασμό και την εξέλιξη της εφαρμογής RFID που θα τείνει δυνατή την άμεση, αυτόματη αναγνώριση του κάθε οχήματος παράλληλα με ολόκληρη την αλυσίδα παραγωγής. Οι ετικέτες RFID θα χρησιμοποιούνται επίσης σε σημαντικά σημεία όπως οι κινητήρες.

Οι σύμβουλοι της IBM είχαν για αρκετό καιρό επαφές με τους μηχανικούς της Honda όσον αφορά τον σχεδιασμό της νέας διαδικασίας ταυτοποίησης και αναμένουμε τα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ