LS2 Infinity II Carbon

To vέο jet κράνος, της LS2, Infinity II Carbon της LS2 συνδυάζει αεροδυναμικό σχεδιασμό, χαμηλό βάρος και φυσικά την γνωστή ποιότητα κατασκευής του ισπανικού οίκου.

Διαθέτει εξωτερικό κέλυφος κατασκευασμένο αποκλειστικά από ανθρακονήματα σε 4 διαφορετικά μεγέθη, στοιχείο που έχει εντυπωσιακό αντίκτυπο στο συνολικό μέγεθος του κράνους  και την άνεση που προσφέρει. Το βάρος του είναι 1.210 γραμμάρια σε Small μέγεθος νούμερο ιδιαίτερα χαμηλό αν αναλογιστούμε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα κράνος ECE 22.06 προδιαγραφών. Τo Infinity II Carbon είναι διαθέσιμο σε τέσσερις χρωματικές επιλογές και 7 νούμερα από XS έως 3XL.
Η μεγάλων διαστάσεων αντιχαρακτική ζελατίνα καλύπτει όλο το πρόσωπο Στη συσκευασία περιλαμβάνεται δεύτερη φιμέ ζελατίνα και αντιθαμβωτική μεμβράνη Pinlock 70 MaxVision και γίνεται χωρίς εργαλεία, Διαθέτει σύστημα ασφάλισης της ζελατίνας που αποτρέπει το τυχαίο άνοιγμα στις υψηλές ταχύτητες
 
Στο πάνω μέρος του κράνους υπάρχουν δυο ρυθμιζόμενοι αεραγωγοί που διοχετεύουν φρέσκο αέρα στα εσωτερικά κανάλια του EPS, ο οποίος αποβάλλεται από αεραγωγούς απορροής στο πίσω μέρος. Ξεχωρίζει η υψηλής ποιότητας επένδυση με τα αφράτα μαξιλαράκια, ενώ το κούμπωμά του γίνεται με ατσάλινη μικρομετρική πόρπη και όλο το ενισχυμένο λουράκι καλύπτεται από ύφασμα για μεγαλύτερη άνεση, ενώ το μαγνητικό Smart Pull-Tab κάνει πιο εύκολο το άνοιγμα. Τέλος, δεν θα πρέπει να παραλείψουμε ότι διαθέτει αναμονές για σύστημα ενδοεπικοινωνίας.
 

Α. Κιούπης και Σια ΟΕ
Μαραθώνος 38, 10436, ΑΘΗΝΑ

Ρωτήστε περισσότερα