net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To νέο Beverly έχει διαθέσιμο γκάζι ανά πάσα στιγμή και μπορεί να κινηθεί σε χαλαρούς ή σπορτίφ ρυθμούς με την ίδια ευκολία.

Οι αναρτήσεις του Beverly 350 Sport Touring είναι άνετες, ευνοούν, όμως, και την πίεση υπό κλίση.

Λογίζοντάς το ως 400άρι, το Beverly είναι εύκολο, ισχυρό, ιδιαίτερα ελαφρύ και οικονομικό στην απόκτησή του.

Πολύ καλά τα φρένα του Beverly. Τo σύστημα συνδυασμένης πέδησης ενεργοποιεί και το ένα έμβολο του μπροστινού φρένου.

Στον διακριτικά αναδιπλούμενο γάντζο μπορείτε να κρεμάσετε μια τσάντα.

Η σέλα διαθέτει νέα επένδυση, σε χρώμα ανάλογο της διχρωμίας.

Κάτω από τη σέλα του Beverly 350 θα χωρέσει ένα full face ή δύο jet κράνη.

Ο κινητήρας αποδίδει 33,3 ίππους ισχύος στις 8.250 σ.α.λ. και 3,3 kgm ροπής στις 6.250 σ.α.λ. και είναι ολοκαίνουργιος.

Η ζελατίνα ανήκει πλέον στο στάνταρ εξοπλισμό και εκτός από πρακτικές, έχει και αισθητικές προεκτάσεις.

Στο ντουλαπάκι της ποδιάς θα χωρέσουν έγγραφα και αρκετά μικροπράγματα.

Πρώτη δοκιμή: Piaggio Beverly 350 i.e. Sport Touring

To scooter που αναμένεται να αποτελέσει τη νέα γενιά Beverly διαθέτει μια πλειάδα πλεονεκτημάτων που του εξασφαλίζουν τη θέση του best seller στην κατηγορία.

 
O όρος «προνομιακή μεταχείριση» έχει φτάσει στο σημείο να θεωρείται κάτι αρνητικό, ειδικά τον τελευταίο καιρό, καθώς λογίζεται ως κάτι άδικο προς το κοινό καλό. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις, στις οποίες όλοι μπορούμε να κερδίσουμε από τη μεταχείριση αυτή.

Ειδικά, όταν μιλάμε για κάποιον που έχει δεχθεί αυτή την προνομιακή μεταχείριση και σκοπός του είναι όχι μόνο να επωφεληθεί ο ίδιος, αλλά να μεταλαμπαδεύσει αυτή την πρακτική παρακάτω. Μια λογική «κερδίζω παραπάνω, άρα προσφέρω παραπάνω», την οποία ομολογουμένως τη συναντάμε σπάνια. Αυτό μάλλον οφείλεται στην εγωιστική φύση των ανθρώπων, οι οποίοι σπάνια είναι πρόθυμοι να ανταποδώσουν την προνομιακή μεταχείριση που δέχτηκαν παρακάτω, δημιουργώντας μια κλειστή αλυσίδα προνομίων. Τα πράγματα, όμως, φαίνεται πως είναι διαφορετικά στον κόσμο των άψυχων δικύκλων. Και το παράδειγμα που μπορεί να το επιβεβαιώσει αυτό είναι το νέο Piaggio Beverly 350 i.e. Sport Touring. Τo scooter που αναμένεται να αποτελέσει τη νέα γενιά Beverly δεν ήταν πριν μερικούς μήνες παρά ένα Beverly, όπως όλα τα άλλα. Οι Ιταλοί, όμως, φαίνεται πως το ξεχώρισαν και η προνομιακή μεταχείριση ξεκίνησε. Ολοκαίνουργιος κινητήρας 330 κ.εκ., μικροβελτιώσεις αισθητικού και ουσιαστικού χαρακτήρα και μια θέση πιο ψηλά από όλα τα Beverly (σκοπός του νέου 350 είναι να αντικαταστήσει την έκδοση των 400 κ.εκ.) είναι τα βασικότερα προνόμια αυτού του τυχερού scooter. Το Beverly, όμως, δε σκοπεύει να τα εκμεταλλευτεί μόνο του, αλλά μαζί με τον αναβάτη του, προσφέροντας κι αυτό με τη σειρά του ένα είδος προνομιακής μεταχείρισης στον τελευταίο. Αυτή έγκειται στις μεγαλύτερες επιδόσεις, στα αυξημένα επίπεδα άνεσης, αλλά και στη βελτιωμένη οδική συμπεριφορά που προσφέρει το νέο Beverly 350 i.e. Sport Touring απλόχερα στον αναβάτη του. Και αυτές είναι μόνο οι βασικές κατηγορίες των προνομίων που παρέχει το ευνοημένο ιταλικό scooter.

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ