Χανιά: Μοτοσυκλετιστής παρέσυρε 10χρονο παιδί (video)

H εικόνα του βίντεο σοκάρει και προκαλεί ερωτηματικά και οργή. Αναβάτης παρέσυρε παιδί σε τροχαίο ατύχημα στα Χανιά με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 10χρονου στο κεφάλι. Σε ποιον θα επιρρίψετε την ευθύνη; Θα μάθουμε επιτέλους να κυκλοφορούμε στο δρόμο με ασφάλεια;

Πριν λίγες ώρες, δόθηκε στην δημοσιότητα ένα βίντεο που απεικονίζει το σοκαριστικό ατύχημα που σημειώθηκε στα Χανιά, στις 3 Ιουνίου. Συγκεκριμένα, μοτοσυκλετιστής φαίνεται να παρασέρνει 10χρονο παιδί, το οποίο βγήκε στην άσφαλτο πριν προλάβει ο αναβάτης να το αντιληφθεί έγκαιρα.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 
Προσέξτε στο βίντεο, πως το παιδί βγαίνει στο δρόμο πίσω από ένα αυτοκίνητο και συγκρούεται με αναβάτη μοτοσυκλέτας, ο οποίος δεν φαίνεται να φορά κράνος.
 
Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, το παιδί τραυματίστηκε στο κεφάλι, ωστόσο διέφυγε σοβαρότερο κίνδυνο, μετά από ένα συμβάν που θα μπορούσε να έχει πολύ διαφορετική κατάληξη, ειδικά κρίνοντας από την σφοδρότητα της σύγκρουσης που θα δείτε στο βίντεο.
 
Κοινοποιούμε και εμείς, και με στόχο την προσπάθεια για επαγρύπνηση, σε όλους τους μοτοσυκλετιστές και αναβάτες: Υπερδιπλασιάστε την προσοχή σας στον δρόμο, μπορεί να είναι κυριολεκτικά ζήτημα ζωής και θανάτου, για άλλους ή για εσάς!
 
(Πηγή βίντεο: Zarpa news)

 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »