Δοκιμή Harley Davidson Street Rod 750

Το Street Rod δεν συμβιβάζεται με cruising κλίσε και σπάει το κατεστημένο παρουσιάζοντας ένα εξευρωπαϊσμένο σπορ urban με δυναμικό χαρακτήρα, αγριεμένη εμφάνιση, αυξημένη απόδοση και την αίγλη της Harley.

Τιμή: 9.490 ευρώ      
+: Απόδοση κινητήρα, εμφάνιση, χειρισμός, φρένα
-: Ζέστη κινητήρα στην κίνηση, δυσκολία επιλογής νεκράς 

Η εταιρία από το Μιλγουόκι μετά από μια σειρά ερευνών, αφουγκράστηκε τις γνώμες του αγοραστικού κοινού, και θέλησε να παρουσιάσει μια σειρά μοτοσυκλετών με βασικό μέλημα την εύκολη πρόσβαση σε αυτή. Έτσι δημιουργήθηκε η σειρά Street με το πρώτο μέλος να είναι το Street 750, σχεδιασμένο για να αποτελέσει την entry level μοτοσυκλέτα των αναβατών στην εμπορική αγκαλιά της Harley.
H νέα πρόταση της εταιρίας σε αυτή την κατηγορία, ακούει στο όνομα Street Rod 750 και είναι μια πιο ισχυρή εκδοχή με σκοπό να προσφέρει μια πιο δυναμική εμπειρία οδήγησης.
Οι αλλαγές σε σχέση με το Street 750 αφορούν το πλαίσιο, το ανασχεδιασμένο ψαλίδι, τον αναβαθμισμένο κινητήρα, την ανάρτηση, τους τροχούς, τα δυνατότερα φρένα και την εξωτερική εμφάνιση.
Το νέο μέλος της οικογένειας Street, έχει προσιτή τιμή και παρόλο που είναι γρηγορότερο και με σπορ χειρισμό, παραμένει απόλυτα φιλικό αποτελώντας την ιδανική πρόταση για αναβάτες που θέλουν να αποκτήσουν την πρώτη τους Harley Davidson.